Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima na hiljade boraca koji NISU bili u \"Zelenim bertkama\" a BRANILI su ovaj grad i državu i živote sviju nas, pa ne kažu da im treba pripasti ono što su branili; naprotiv mnogi od njih nemaju čime svojoj djeci da jedu ili ne daj Bože da im plate liječenje. Zamisli kad bi svaki borac uzeo ono što je STVARNO branio - u tom slučaju bi ovim \"najgrlatijima\" (od kojih je masa u \"japankama paradirala\" Ferhadijom i Starim Gradom) bi vjerovatno ostalo NAJMANJE. Bolje je da se ode do porodica šehida i da ih pitate imaju li šta jesti i pitate njihovu djecu imaju li na čemu pisati u školi. Nisu SAMO \"Zelene beretke\" branile niti Stari Grad, a Boga mi još manje cjelo okupirano Sarajevo. Jednostavno to nije pošteno prema hiljdama drugih boraca iz drugih jedinica (i ABiH i MUP-a).
treba ukinuti ulicu \"zelenih beretki\", jedna seljačko-kriminalna organizacija pod patronatom SDA i njihovih radikala. sramota za sarajevo da u centru grada ima ulica s ovim nazivom, umjesto policije i specijalaca. bando SDAovska!!!!
za koga si ti drzao pusku u rukama blentavino jedna, dzaba se ljutis kad si sada sam otkrio vruhanc svoje gluposti.
pa ja, gracić ovako uzima pare za olimpik...
Konačno bi trebalo progovoriti ko je opljačkao ovaj grad 92 godine (magacine, firme, samoposluge, sve moguće prodavnice).Izgleda oni što su ugrađeni u sve zakone u kojima postoje nekakve povlastice.
Bože dragi gdje mi to živimo i sa kakvim kriminalcima. Pa i ja sam bio borac p.i.zda vam m.a.terina. Dajte više izravnajte i dajte ista prava svim borcima a ne samo pojedincima.
Ovi Svrakici fakat kontaju da smo mi levati i da ne znamo kako su s Asimom Sarajlicem (dok je bio nacelnik opcine Vogosca) promuljali lokaciju za NTV Hayat i za one dvije plave zgrade na Rosuljama. Nisu platili zemlju opcini i zbog toga neko treba krivicno odgovarati.
Takozvane zelene beretke je udruga koja pojedincima sluzi za legaliziranje pljacke i svih drugih kriminalnih radnji prije svega ekstremno pohlepnih svrakica i njihovih porodica.Istinski borci -sirotinja sa padinskih dijelova grada koji su i proveli u rovovima nemaju nikakve koristi od takozvanih zelenih beretki.Zasto se ne postavi pitanje porijekla imovine svrakica, sad i alica od kojih obojica nemaju 5 razreda osnovne skole zajedno?
Demobilisani ima i za internet
U Bosni Nista novo, jos uvijek je..b..e lud zbunjenog.
Zelene beretke,jel to onaj šibicar što ima firmu za nekretnine? Šta je on odbranio iz Istanbula? Pare od donacija ?
E KAKVE VAM SAD VEZE IMA SDA? OVOG ISTOG ZLATKA PETROVICA JE SBB VRATIO NA MJESTO MINISTRA, ISTI RESOR ! BIO KADAR LOPOVSKOG SBiH-A. FAKAT CE OVI SAMI SEBE DEMANTOVATI ! PLJUJU PO SDA,UBISE,DOSLI NA VLAST I GORI SU 10 PUTA ! NEKO SATRO KOCI REFORME! JEDINI IZLAZ JE REFORMA SDA, DA SE SKLONI NEKOLIKO LJUDI I TO JE JEDINI IZLAZ ZA OVU ZEMLJU ! SVAKA CAST SBB-u, FOLERIMA !!
licni talovi, pa ko koliko zagrabi, a sda i boracka udruzenja potpis preko svega, jer su eto to oni branil i sve pod krinkom nacionalnih interesai. i pitate se u sta je otislo milijarde maraka od zavrsetka rata pa na ovamo i sto nam je ovako kako jeste. mrs!
nijaze lopove!!!
Podnijeti Kantonalnom tuzilastvu KS krivicnu prijavu protiv Zlatka Petrovica, Abida Jusica, Muhameda Svrakica i Nijaza Gracica. Ni jedna stranka niti udruzenje ne mogu amnestirati nikoga ko je prekrsio zakon pa bio on bivsi ili sadasnji ministar, predsjednik udruzenja ili direktor ili vlasnik firme!
Podnijeti Kantonalnom tuzilastvu KS krivicnu prijavu protiv Zlatka Petrovica, Abida Jusica, Muhameda Svrakica i Nijaza Gracica. Ni jedna stranka niti udruzenje ne mogu amnestirati nikoga ko je prekrsio zakon pa bio on bivsi ili sadasnji ministar, predsjednik udruzenja ili direktor ili vlasnik firme!
....demobilisani borac sam i 20 posto sam rvi. jedini hljeb koji imam je hljeb od postavke ovih stubnih panoa!! nek ide na cast svim ljudima koji zele da mi uzmu i ovo malo hljeba sto ga imam!!