Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaznjavati narod. Politicare pritegnuti.
U mom pravopisu moze.
acti izvini,al de pojasni ne razumijem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
bla , bla , bla -POJELA BAKA VUKA !
POZIV BH DIJASPORI NA BOJKOT FINANSIJSKI INSTITUCIJA BIH NOVADIJASPORA JAVNO POZIVA CIJELU BH DIJASPORU, USLJED SVIH DESAVANJA U BOSNI I HERCEGOVINI PROTEKLE 2 SEDMICE, DA PREUZME SVE NEOPHODNE EKONOMSKE MJERE DA SMAKNEMO CIJELU TESKO ”KRIMINALNU I KORUMPIRANU” POLITICKU ELITU S VLASTI U BOSNI I HERCEGOVINI, TAKO STO CEMO BLOKIRATI I POVUCI SVAV NAS KAPITAL IZ BOSNI I HERCEGOVINI (KOJI JE PREMA NASIM PROCJENAMA PREKO 2 MILIJARDE DOLARA). TAKODJER POZIVAMO NA REDUKCIJU U DOZNAKAMA U IZNOSU OD 50% U NAREDNIH 6 MJESECI ILI DOK SVA DRZAVNA MAFIJA SAMA NE SIDJE SA VLASTI. NA TURISTE KOJI SU PLANIRALI POSJETU BOSNI I HERCEGOVINI, PREDLAZEMO DA ODLOZE SVOJ ODMOR ZBOG NESIGURNE SITUACIJE U ZEMLJI. IZ POUZDANOG IZVORA MMF-A, NOVADIJASPORA SAZNAJE DA SU SVE TRANSE MMF-A PREMA BOSNI I HERCEGOVINI VRLO UPITNE I DA CE KOLAPS FINANSIJSKOG SISTEMA DOVESTI I DO NELIKVIDNOSTI BANAKA TE GUBITAK NOVCA STEDISA (SLICAN SLUCAJ KAO SA STEDISAMA U LJUBLJANSKOJ BANCI).
sve je to uzalud, politicari su odraz volje naroda u bih
koji vic *** te
pare što su pokrali čuvaju pod madracem,teško da im sankcije mogu išta
Što je najgore narod će opet glasat za iste.Poslije izbora nastupa apokalipsa.Nemojte ništa planirat za jesen...
...ma nisu ludi...nece oni sankcionisati svoje ljuce...a nasi politicari i jesu njihovi ljudi i njihovi mezimci!
Ruski mezimci, i titovi krezavi pioniri. svi su oni odrasli kao dobri prospekti u titovim njedrima. pogledaj samo milosevica, komunistickog zara, samo zna kako treba poslati tenkove na civile. dodik isti krac, svu politiku milosevica nastavlja to je istina.
U ovom trenutku mi se cini logicno misljenje da treba smjeniti ministra (ne)sigurnosti, oduzeti mu svu pokretnu i nepokretnu imovinu, predati istu Kantonu na raspolaganje, zabraniti politicki angazman stranke SBB, jer se pokazala kao destabilirajuci faktor, a ministar (ne)sigurnosti nedosljedan obavljanju ove pozicije i javno stajanje na stranu onih koji ruse i pale, na stranu onih koji su izvrsili agresiju na BiH, i saradjuje odnosno ide u Beograd po planove i naredbe, trenutno su to najveca zla koja su zadesili BiH. i u tom smjeru i eu treba da djeluje i da se angazuje.
hajd ja sam ZA ali isto tako hajmo fino pohapsiti vecinu članova SDA sa Bakijem...uzeti imovinu ici na detaljne preglede ko šta kako? i oni nas uvukose u krvoprolice 92 godine! pa PRODASE SREBRENICU za Sarajevo što vise ptice na grani pjevaju! i evo opet im nije dosta 20 nas unistise! jel moze tako... a isto tako i iz redova sdp i ostalih! jel pošteno????
Toooo, ukinuti im sve racune da nemaju pravo na bilo kakvu banku i putovanje. Tako treba.
ne mogu oni sankcionistai nikoga. deset puta nam dolazi i ashton i onaj fille da meditiraju izmedju nas i 10 puta ih odyebavamo. nemogu se oni tako mjesati u suverinitet jedne drzave i nametati sankcije legalno izabranim liderima jer bi kasnije bilo osnova za tuzbe protiv eu. kad ovdje narod shvati u potpunosti to sto nam brisel govori non stop a to je da je kljuc nase buducnosti iskljucivo u nasim rukama onda cemo brze krenuti prema boljoj sutrasnjici. fala ljepo na razumijevanju
MMF i IPA zabrane političarima sredstva, odmah slati apel u UN po humanitarnu pomoć za BiH...
Jao koje mazanje očiju! Kuku lažova
Joj sto ne mogu ovih supljatora iz EU koji svo vrijeme podgrijavaju ovakvo stanje kod nas. Na kraju ako im i oduzmu imovinu po inostranstvu sve se bojim da ce je vratiti nama. Isto su uradili sa Gadafijevom, Mubarakovom itd. imovinom, ne mislite valjda da su je vratili drzavama.
Čuj mogućnost, to je se trebalo uradit prije 15 godina