Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......to je neizvedivo.....nema isplate mirovine za neodrađeno i neuplaćeno..... ako želite uništiti državu, samo naprijed..........
Uvezivanje radnog staža je priča za naivne. Nemoguće je sve radnike koji su stekli pravo na penzionisanje i zbinuti jer je dug JP u Federaciji prešao 4,3milijarde. Taj problem će se godinama razvlačiti do čimbenici ne pomru. To je oprobani recept koji je primjenjen na staru deviznu štednju, sve u skladu sa principima kapitalizma.
Majku li vamlopovsku, sve ste pokrali sto se moglo pokrasti i sada narod ostavljate na ledini.