Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno ga je trebalo uhapsiti
Svi pozivaju a niko da napise ista sudu, treba vas sve sto pozivate pozvat na sud.
Michael Douglas
Ja koliko se kontam u propise, tuzilastva ne treba da citaju portale i na osnovu toga pokrecu postupke. Obrati im se na zakonom propisan nacin, u tajnosti a ne da to radis na populisticki nacin. A i ti sto si sjedio tu, sjedio si, jer vrlo dobro znam kako si dosao tu. Nema vise dopisivanja glasova unutar stranke. Hozanov potrčko.
Zašto slika Michaela Douglasa uz ovu vijest?
Koga potivaš SANU2 na djelu rušitelji i mrzitelji drzave BiH su zaposjeli najvaznije institucije Tuzilastvo, SIPA, UIO itd... i kroz instituvije razvaljuju drzavu...
Evo sad i ovog: da reaguje Tužilaštvo!!! Ma reaguje Ti!!! Pa reko ti je Dodik u lice da će te strpati u 25%, a ti se opet ufatio Tužilaštva!!! Pa sad ga optuži za nastavak genocida, eto imaš zakon!!!
Njega je davno trebalo uhapsit
Gospodo, podnesite tužbu protiv Dodika ako smijete, posebno se to odnosi na poziciju u vlasti koja može svojim djelovanjem zaustaviti svaki oblik kreditiranja budžeta RS.
Ide dodik pravit društvo fadilu u vojkovice
Lagano remija raspalit na naš račun, puu paratizi treba ih sve vješati
Tuzilastvo i sud je samo za Bosnjake sa dostojanstvom, za trojku, covica i dodika ne postoji sud
Ovaj bas hoce guici cepa?
Pravo govori, ima li tužilaštvo petlju da više završi sa tim krmkom?