Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li uvesti i elektronsku kavu?
vjecnokonačište hahahhahahahahahhah
a Međugorje??
vi iz klixa kao da ne zivite u sarajevu,pa u zadnjih par godina se otvorilo toliko malih hotela,motela da je to van pameti,vecina tih motela se bavi prostitucijom,sarajevo nije toliko posjeceno turistima da bi veliki broj motela i hotela mogao opstati
@vjecnokonačište u pravu si, radio sam u hostelima, kad dodje staronja i neka klinka u akciju nije mi dobro, fuj
Pj moj narode ja sam 2 sata spavo sioc posle pijanke evo me sad jedva gledam na oci a na put idem ne znam kako cu do 9 veceras izdrzat
@Ohhooojjj hebe nam se
majkin@ pisham te
Nek ljudi zarade bar taj dan. Ganjaj te krimose u drzavnom sektoru a ne sirotinju sto gledaju komad hljeba da zarade.
Opet ista sranja..
ma da... sad nedostatak elektronske prijave koči eksplozivan napredak turizma... tražite kopije izdatih fiskalnih računa, lako ćemo za elektronsku prijavu.
Kad budu donijeli adekvatnu zakonsku regulativu tada ce raja i prijavljivati svoje smjestajne jedinice i goste. Za sada je jedina opcija da neko ko ima sobicak koji izdaje za 15 evra i to da bi prezivio, da bi radio u skladu sa zakonom jedina opcija mu je da osnuje doo. A clanarina u turistickoj jw oko 250 KM bulvalno ni zasta, pa ko je lud?