Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li je uracunato smanjenje priliva u budzetu koje ce nastati zbog smanjenja plata radnicima i ujedno smanjenja kupovne moci istih?
To je bilo i ocekivano, vidi se po ovim propustima sjednica ko opstruira rad organa FBiH, samo naprijed trebaju nam promjene, i nadamse da ce ovaj novac biti pametno ulozeno.. Svaka cast!!!
mislim da ce ovo biti prelomna godina za BiH i da ce se napokon pravi ljudi izboriti za prave vrijednosti.
Dobro je da se podrzavaju pametne odluke nove parlamentarne vecine. Samo naprijed.
imate podrsku obicnih gradjana, jednom za sva vremena se obracunajte sa kriminalcima koji nas 20 godina gaze.... Premijer i ostali mislim da imaju tu snagu
ova parlamentarna vecina ministri i ostali su pronasli nacin na koji ce se izboriti sa krticama u vlasti i zelim im svu srecu da uspiju u tome jer dosta su nas tlacili kojekakve \"patriote\".... dosta je vise maltretiranja naroda...Niksic i ostali samo naprijed