Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neminovnost RS je neminovna i u to nema sumnje, pitanje je da li HB dobiti svoje legalno pravo na nezavisnost, a i AP Zapadna Bosna. Ja se nadam da hoće.!
vec sam vam vise puta rekao: ILI CE BIH HRVATI BITI RAVNOPRAVNI SA OSTALA DVA NARODA ILI NEMA NIKOME U EU ! bravo za oba HDZ-a !
Što ti je licemjerna Evropa (čast izuzetcima): - 1992 u vrijeme srbijanskocrnogorske agresije na Republiku BiH nametne bh patriotima embargo na uvoz oružja, - 1995 kada bh patriote pređu u kontraofanzivu u oslobađanju Republike BiH i kada je srbijanskocrnogorski agresor i domaći izdajnici pred porazom onda izlobiraju kod SAD - a nepravedni mir u vidu Dejtonskog sporazuma, - i poslije Dejtona ponavljaju licemjerno kao papagaji dogovorite se, dogovorite se a znaju da bh patrioti nemogu postići dogovor sa u ratu ne poraženim domaćim izdajnicima (koji u svojim rukama po Dejtonu imaju mehanizme blokade države BiH) koji su pod uticajem neporaženog srbijanskocrnogorskog agresora sa one strane Drine. Bilo bi smješno da nije žalosno.
na sve tvoje nabrojane nezavisne genociditete . R BiH je imala odgovor 1995. 5. Korpus i 7. Korpus. Kako tad tako i danas. Za DOMOVINU Republiku Bosnu i Hercegovinu.
Ampak nemojte samo put u EU blokirati . hihihihi DA Osipanje ???? pa u RS je pad od 5 % , a u Pederacji od 10 % , ove godine ???
ma _ebo ti i EK i KAKA, sa USA-KAka na celu.. svima njima je samo stalo do jednog, da pod-ebavaju okolni svijet, dok se kod kuce smjeskaju i namjestaju svom \"birackom tijelu\". o kakvim je to ljudima rijec najbolje nam govori licnost i dijelo sada vec bivseg celnog menager MMF-a, Strauss- Kahna...
@ole prvo se zakuni alllahom da si srbin a ne bosnjo pa da ti odgovorim ...
genocidna je cijela iz 3 dijela... PROSLE GODINE 10.500 PRVACIA U CETNITETU OVE GODINE 9901 AHHAHAHAHHA RASIPANJE...
ampak Srbi neće u EU , mi hoćemo u uniju sa Rusijom , baš ćete nas zahhebati hiihihih . Šta ćemo u EU da bankrotiramo ko Hrvatska . I šta ćemo sada ostaje samo da se pozdravimo putevi nam se razilaze , ĆAo Srpska je Ruska gubernija
SDA je jedina stranka koja nas zavlaci vec godinama...
Eki razočarani !??!?! Znaju dobro oni kakva je ovdje situacija .. Oni su ovo g.ov.no i zamjesili ....
Ako može Kosovo onda može i Republika srpska!! Nikako drugačije!!
Mojne ga, driu ga. Čim budemo imali ustav barem nalik na onaj kao u Belgiji, biće sve ok.
SDA stranku vidim kao jednu od glavni krivaca ...jer njihova obstruiranja su nas dovela na samo dno...sto prije ih se rijesimo bolje za nas!!
za sve su krive SDA i SNSD i njihova rusilacka politika, dok se takvi drze na vlasti i dok ih ovaj narod ne skine, tesko cemo naprijed!...