Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@minhen......evo da cestitam sumnjak prvi......ja cu takodzer castiti povodom tog sretnog dogadzaja......vec sam platio tesetorici momcina iz G. Maoce.......da vas napumpaju obadvojicu posvije svadbe........
DA OBAVJESTIM SVE PRIJATELJE I RODBINU DA JE MOJA VEZA SA OBILICEM RASKINUTA I DA CEMO AKADEMIK I JA AKO BOG DA NA SPASOVDAN RAZMJENITI ZARUKE. gay 4ever vas minhen
king, ja neznam kome ce prvom trebati primirje??? Sad smo spremni nego ikad, budi siguran.
DOK SE VELIKI BROJ MONSTRUMA \\\"NA CIJIM JOS UVJEK TOPLIM ZRTVAMA - TERORISTI PRAVOSLAVLJA UDARISE TEMELJE MANJEM ZLOCINACKOM ENTITETU\\\" SIROM SVIJETA SE JOS UVJEK KRIJE I DUGO CE SE KRITI POD LAZNIM DOKUMENTIMA IZDATIM U ZEMLJEMA TERORIZMA SRBIJI I CG, ZLOCINCI TIPA \\\"VESELI\\\": Osumnjičeni za ratne zločine Veselin Vlahović, koji je uhapšen u Španiji, priznao je ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije. Prema pisanju madridskog dnevnika \\\"El Pais\\\" on je tokom saslušanja španskoj policiji rekao da je ubio više od 100 muslimana. \\\"Ubio sam više od 100 muslimana i zapalio njihove leševe\\\", prenosi list njegovo priznanje, dodajući da se ne kaje za ova nedjela. On je u utorak uhapšen u mjestu Altea, a prema pisanju \\\"El paisa\\\" priznao je da je bio vođa grupacije \\\"Bijeli anđeli\\\", čiji su članovi tokom ratova na Balkanu, početkom 1990-tih silovali brojne žene.
avazi 08.03.2010. u 14:03 KAZU GANIC TRAZIO DA MU DONESU BRITANCI BUREK ZA DORUCAK,I CEVAP ZA RUCAK AL DA BUDE HALAL,OVI PITALI MOZE LI KOSHER SPREMLJENO. ...ENO GA SAD KRKA BEKON SLANINU,PA PUCA. @@@ PRIMITIVNA CETNICKA LOPOVSKA MANIPULATORSKA SRPSKA PAPANSKA ZVJERI JA TEBE SMATRAM MONSTRUMOM i AMEBSKOM KRVOLOCNOM ZVJERiKOM! A TI MOZES POJEST GO**O GANICU, SVIM BOSNJACIMA, HRVATIMA, JEVREJIMA, ROMIMA, , ALBANCIMA, CRNOGORCIMA, MAKEDONCIMA, MADJARIMA, BUGARIMA, AUSTRIJANCIMA, NJEMCIMA , TURCIMA I NORMALNIM LJUDIMA!!! VRIJEDJAS I DAN I NOC BOSNJAKE , MUSLIMANE, OMALOZAVAS, PLJUJES STO SAMO DOKAZUJE SRPSKU RIMITIVNOST I SELJAKLJUK KRVAVIH OPANAKA SRPSKIH SVINJACA!
Svi vi govnari ......bijedni seljacici mali zadojeni seljaklukom i mrznjom.....sto sumski ....sto ercegovacki......mozete bosnjacima ili kako vi volite reci lojavim muslimanima samo da popusite nase lojave kite !!!!!! Ovdje se i nejavlja normalna raja i svijet iz rs i ercegovine.....nego govna udbaska......najgora olos sto mrzi svoju vlastitu zemlju.....pod izgovorom da je to samo radi muslimana !!!!! A mamama i tatama vasim smo valjali...........kvislinzi.....jednom ste dobili po nosu.....pa kad ste trebali bjezati i jedni i drugi plakali ste englezima i amerima da nas zaustavljaju.......ovaj put ako dovedete opet do rata a krenuli ste smradovi opet tim putem.......nece vise biti stajanja !!!!!! A onda idite tamo gdje vas dusa vuce......ali nasu drzavu dijeliti necete jer nije vase privatno vlasnistvo seljacici......ona je nasa zajednicka domovina !!!!!
Kako javlja Srna šef pravnog tima za odbranu predsjednika SRS Zoran Krasić izjavio je da se postupak protiv Vojislava Šešelja u Haškom tribunalu bliži kraju i da bi lider radikala mogao da bude na slobodi već u maju. ZNACI DA CE ISTI CIRKUS BIT I SA SUDJENJEM MONSTRUMU PISOPIJI KARADJICU!!! E JESTE NESPOSOBNI, NEZAINTERESOVANI, NESLOZNI i GLUPI BOSNJACI!!!
KAZU GANIC TRAZIO DA MU DONESU BRITANCI BUREK ZA DORUCAK,I CEVAP ZA RUCAK AL DA BUDE HALAL,OVI PITALI MOZE LI KOSHER SPREMLJENO. ...ENO GA SAD KRKA BEKON SLANINU,PA PUCA.
VRIJEME JE DA SE I BALYJAMA VIŠE STANE NA KRAJ. STALNO SU LOJAVCI NEKE ŽRTVE, A KO JE UBIJAO SRBE I HRVATE? NISMO SE MI VALJDA SAMI MEĐUSOBNO POBILI U MJESTIMA U KOJIMA NAS FIZIČKI RAZDVAJAJU IZMETBALYJE.
Gen. Kukanjac je u svom izvještaju naveo da je u Dobrovoljačkoj poginulo 6 ŠEST ljudi, a ne kako se sada plasira iz Beograda 43 + 70 ranjenih. Ta brojka je vjerovatno tačna, ali za prostor Skenderije, korito rijeke Miljacke i Koševskog potoka, gdje su snage branilaca vodile borbu sa jedinicama JA u pokušaju zauzimanja Predsjedništva BiH. Te snage su došle iz pravca Vrbanje i Marijin dvora i one nemaju veze sa kolonom koja je zaustavljena u Dobrovoljačkoj. Ovdje je cilj, neuspjeh u zauzimanju zgrade Predsjedništva prikazati i žrtve za koje je neko trebao odgovarati, pripisati stradanju \"jadnih\" srba u koloni.
Ma na sta ce izac moj Rok? Mozete samo opet vi dobit po gujici i izvuc opet najdeblji kraj. Bolje ne cackajte mechku i pustite Tihica nek iznadje kompromisno rjesenje o podjeli na 3. admine, dijete ti najmanje i najdraze yeebem na tabutu od krepane ti matereshine.
zar ovog diktatora jos nisu objesili?
Ovo hapsenje Ganica, pokrenuce puno toga... Mozda za srbe u Bosni bilo bi najbolje da sute. Izace ovo na vise nego sto pojedini misle?
Pošto sam ja potpisao za Arsenal,zahtevam da mi se vrate koferi,pod hitno!!!Rekli su mi da sam potpisao za Arsenal ali ne znam što delim sobu sa dva crnca,saigrača,i zašto nas ne puštaju da izadjemo iz sobe i treniramo.Kad se uveče spremimo za spavanje imamo jedan krevet i uvek sam ja u sredini.Često se igramo mame i tate,ja ponekad budem tata,ali Omer,moj cimer mi kaže SAD ĆE TATA DA P.U.Š.I. PALAMAR MAMI!!!I tako mi se ojeo paksu...ali biće ok,jedva čekam da istrčim na teren!Veliki pozz iz Londona
@Lloyd......ja sam tebi jucer rekao.....ti ili si skroz lud ili si sumnjak maskiran.....cuj hapsiti Jovana Divljaka......nisi nam jedino objasnio zbog cega moronu........a vi govna mala ercegovacka.......sto lajete iz dana u dan.......sta god se desilo........vi cete smradovi biti najveci gubitnici........kao i do sad !!!!!! Nesmeta vam ni vas Dragan a ni dodo kriminalac i......nista od onoga sto rade i zasto bi u normalnom svijetu odavno skupljali prasinu u zatvoru.....dok god vam spominju nekakva otcjepljenja i nekakve blentitete........treba vam treci je li pa da nam dusu pocnete piti na slamku ko i sumnjaci !!!! Dobivcete ga ali u k.... !!!!!!!