Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce nasi borci za ljudska prava branit egipatske pedere
u africi se bas krse ljudska prava i slobode, evo u keniji slicna stvar... http://www.klix.ba/vijesti/svijet/kenijac-osudjen-na-10-godina-zatvora-zbog-seksa-s-kozom/131204060
Iako je mozda ovo za evropsko shvatanje ljudskih prava previse ostra kazna, ipak je pomak u odnosu na arapske drzave. U nekima bi sasvim lako dobili smrtnu kaznu ili dozivotni zatvor.
Posto se vec mjesaju u privatni zivot pojedinaca, sad kad su homoseksualci sredjeni zaboravili su podjeliti "prirucnike" za heteroseksualce pod nazivom "kako se ponasati u spavacoj sobi i sta raditi, a sta ne da nebi zavrsili u zatvoru". Trs
Е јесу их казнили, па послали у хомосексуални рај.
mnogi ce ovo shvatiti kao mrznju prema islamu ali...nevazno. svaki dan se u pakistanu,bangladesu,dijelovima indije , kine,afrike ,prakticno u svim zemljama koje imaju striktni islamski nacin uredjenja siluje na hiljade djecaka beskucnika?! prije nego sto pocnete " serendati" goglajte zasto je tako.?!
a zar to nije praksa po samostanima i manastirima?
molim te javi se sa nekim pametnim komentarom ili kritikom ili se javi nekom sa nicom srbi,hrvat,bosnjo. ja govorim o cinjenicama i o hiljadama svakodnevno silovanih djecaka .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne znaš jel im zatvor kazna ili nagrada:)
znači troše se u guzice i u Egiptu...u zatvor zbog tuđe zasrane guzice...
Ma ukini pederluk...
treba njima svaki dan davati po dvije bočice laksativa da piju,ne bi li napokon shvatili čemu guzica služi :)))))))))))))
Hahahaha luda si!!! :)))))))))))))))))))))))
А што Лептирице, ти ниси никад у пркно фасовала?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)