Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najperspektivniji nacelnik u drzavi koji mnogo radi...samo naprijed Semireeeeee
Budimo realni, Semir je političar na važnoj funkciji, kojem niko ne može naći neku grešku ili sumnjivu radnju. U odnosu na mnoge političare, bez obzira na stranke, on se čini kao neko ko nije obuhvaćen standardnim uskostranačkim interesima i osoba koja ima svoj stav. To je pozitivan primjerak, u ovom BH crnilu.
Definitivno nacelnik koji do sada ima najistancaniji osjecaj za potrebe ljudi u opstini , te rasporedivanje sredstava za zadovoljavanje istih. Jedna od bitnijih stvari koje radi je ravnomjeran razvoj cijele opstine , a ne ulaganje tamo gdje je dosta toga uradeno. Svakako da je saradnja sa spoljnim partnerima kakvi su cinioci u EU pozitivan i pohvalan primjer kako cijela opstina moze ici naprijed i razvijati se, jer svakako da iz tih kontakata moze proizaci dobra investicija, dobar projekat, ili saradnja na raznim poljima. Bitno je da cijela ganitura opstine ima sirok pogled te da nije skucena na cisto protokolarne poslove. Nacelnk koji obacaava .
Na Dobrinji bosanska trznica,parkinzi,asfaltiranje,klizaliste.... Na Alipasinom parkinzi... Na Saraj polju ogradjivanje igralista, na Cvili pokrivanje skole,u Buca potoku afaltiranje mnogih ulica, Adema Buce asfaltiranje, u Dobrosevicima ide skola i td i td... stvarno se nije nista uradilo jek tako?
Kiti se tuđim perjem, zna se dobro ko je NG digao na noge i od nje napravio opštinu da valja ;)
Koliko ja znam Općina još uvijek nije dignuta na noge, tek se sada dešavaju neke jasne i očite pozitivne promjene.
Efendic je sigurno predstavio ovu opcinu na nacin kako to samo SDA-ovci mogu i znaju..
Je li ovo onaj sto je svoju djevojku zaposlio u Federalno ministarstvo prostornog uredjenja ??? Lose mazes oci narodu Semire, losee...
Samo prazna prica...
niko za novi grad nije uradio ko damir hadzic. semir nesto pokusava, ali nije to ni blizu nazalost. to najbolje vide obicni gradjani.
mogao bi nesto i u svojoj opcini raditi a ne predstavljati po briselu sto su njegovi prethodnici napravili
Efendic stalno nesto predstavlja, a projekte, sada u briselu opcinu, a realizacije projekata bas i ne vidim ....
I sta sad ? Sta imamo od toga ?
ovaj covjek je nevjerovatan, samo trazi medijski prostor za svoju demagogiju...ne radi nista konkretno samo prica