Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ba gordane nemoj prditi....kad bi i sam zabio noz u ledja nekom muslimanu...ne seri vi ste gori 10000000000000 puta tak da...zacepi tu kidonicu....
Ne pravi se naivna jasno je da nam vehabijice žele dobro, makar i po cijenu naših života.
koje glupoti...ma dobra nam je drzava kakv narodu njoj zivi...grozno...svaki dogadjaja se posmatra pod plastom nacionalizma...bolesni umovi su bolesni umovi..i to nema veze s tim da li se neko zove haso pero ivo ili kako vec nijedna religija ne zagovara nasilje... a ako neko nosi bradu..zasto je odmah okarakterisan kao terorista ??..onda su i manistiri ,samostanii..i sl. puni terorista.... zasto vam smeta ako neko pokrije lice ,a ne smeta ako neko otkrije guzicu Ako se vec odredjuje koliko se smije biti obucen ,zasto se ne odredjuje i koliko neko moze biti razgolicen... Zasto ne mozete normalno napisati ..strasan cin...i zamoliiti dragog Boga...na koji nacin to je vec stvar pojedinca...da ova mlada djevojka preziva,da se vrati kuci i svojim najmilijima ziva i zdrava,a Tariku predate rahmet....al ne lakse je psovat ,baviti se necim o cemu pojma nemate...i prosipati pamet ..koje ionako slabo imate
mmmm koje dupence gore na slici, tako bi rado polizao. mmmm
sta mi imamo sa sarajevom i teroristima i vehabijama, pod hitno gledamo samo prema Zagrebu, a oni sta su ubili Izeta Nanica nek se arabiji prikljuce.
jaoooo, boli me suppak.
NEPRAVDA NATJERA LJUDE NA NAJGORE STVARI...
Ovaj Bilić zapravo nije krepo sam od sebe nego se rokno iz utoke. Ne plaća raja pretplatu pa eto ugrožen valjda bio.
Yebo te vise Mijo Kresic u paksu...
MIJO KRESIC (ZAMJENIK MINISTRA AHMETOVICA) JE SLAO LAZNE LISTE UN-A ZA PODVALU I LAZNU PROPAGANDU BOSNJACIMA O TERO,RISTICKIM BOSNJACKIM ORGANIZACIJAMA I MJESTO DA DA OSTAVKU JER TO NIKO NEBI DOZVOLIO U JEDNOJ DRZAVI ON JE ZADNJE SEDMICE NAGRADJEN U BRISELU I BAS DAN POSLIJE JE PUKLA BOMBA U BUGOJNOM KOJE JE SIGURNO ON LICNO ORGANIZOVAO PO NAREDBI SPIRICA I BORISA TADICA! I ODMAH POSLIJE OTKRIVANJA JAVNO ZAVJERE MIJE KRESICA ON JE NAPRAVIJO SA VLADOM JOVANOVICEM, SIPA, I MUP-om GENOCIDNE TVOREVINE SCENATIJO PROTIV MINISTRA SADIKA AHMETOVICA KOJEG JE HTIO UHAPSIT U BRATUNCU (LAZNIM OPTUZBAMA) A CIME I DAN DANAS DRZE U SACI I UCJENJUJU MINISTRA AHMETOVICA DA BI UCJENJIVALI I PODVALJIVALI BOSNJAKE POLITICKI I UB,IJAT IH I PODVALJIVAT KO STO JE OVAJ KATASTROFALNI DOGADJAJ U BUGOJNO! MIJO KRESIC JE SRPSKI TER,ORISTA,ON JE JEDAN OD GLAVNIH KRIVACA OVE KATASTROFE! SIPU DRZE GENOCIDASI SRBI TAKODJE KO I OHR!, MUP, TUZILASTVO ITD! OD BARASINA DO MIJE KRESICA!
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ srpska srbija srpska ...........amin......... ...... ............amin........ ...... ............amin........
@Etha ovo ce imati efekat da bosanci/bosnjaci strogo reaguju prema vehabijama, sto je dobro u ocima svijeta, jer srboruski lobi je vec uspio nagovoriti svijet da ima vehabija po bosni.
zato picko ne smijes no do Bihaca da sidjes, a u cazin ne smijes ni da gledas
Oćito da je BIH postala poligon mnogih stranih obavještajnih službi kao i u periodu 90-tih godina. Kriminalce veoma lako možeš vrbovati kako za novac tako i ucjenom. Ne vidim ni jedan razlog terorističkog akta u Bugojnu ni bilo gdje u BIH osim nekakvih političkih kalkulacija ali van granica naše države. Koliki će odjek ovaj događaj imati u svijetu i evropskoj uniji koja nam određuje budučnost.Kome ne odgovara da ova zemlja bude normalna, stabilna i prosperitetna? I naši političari se trebaju zapitati koliko su njeni građani bezbjedni i kako funkcionišu naše bezbjednosne i druge službe. Ovaj događaj sigurno nema veze ni sa ubjeđenjima ni sa vjerom.
Draga EDINA Bugojno je uz tebe, izdrzi, jaka si, znamo to......Boze pomozi joj molimo TE....