Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nije moja politicka opcija ali priznajem da su dobro krenuli. Ruku na srce, bez Dodika i Lagumdzije u vrhu - lakse se dise.
Niđe veze, šta je dobro krenulo?
Uspjeh je kad se formira vlast u ovoj zemlji u roku od 5-6 mjeseci. Drugo - ima tamo neka osnova, neki dogovor. Ide mehanizam koordinacije do ljeta, podjela vojne imovine u narednoj godini. Sejdic Finci -na cekanje i eto nam pregovora o stabilizaciji i pridruzivanju u 2015. Ja sam optimsta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konstitutivna sjednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, izabor rukovodstva Doma i imenovanja Komisije koja priprema izbor Vijeća ministara BiH, sve u istom danu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRVI PUT U U ISTORIJI BIH PARLAMENTA. SVAKA CAST!!!!
Sretan posao ljudino, do sad si bio jedan od rijetkih insana u politici ove zemlje, nastavi tako
DA ALI DŽAFEROVIĆU NE SMIJE BITI BLOKADA ALI NE SMIJE BITI OVOLIKOG TLAČENJA VLASTITOG NARODA. ZAŠTO SE OVDJE NE POŠTUJU NIKAKVI ZAKONI. ZAŠTO SE LJUDIMA KRIVI KIČMA, NE UPLAĆUJU DOPRINOSI, ZAŠTO ČOVJEK NEMA NIKAKVA PRAVA, ZAŠTO SE JA, PENZIONR SA PUNOM PENZIJOM OD 40 GODINA RADNOG STAŽA OSJEĆAM PONIŽENA I UVRIJEĐENA I ZAŠTO SE JA GNUŠAM DRŽAVE I GRADA IZ KOJE SAM POTEKLA? ZATO ZATO ZATO ZATO ŠTO NA KOJA GOD VRATA POKUCAM DA OBAVIM ONO ŠTO JE BITNO I KLJUČNO ZA OPSTANAK (NE TRAŽIM JA NIKAKVU FINASIJSKU POMOĆ IAKO MI JE NEOPHODNA) DOČEKAJU ME KAO ,,NA NOŽ,, NITI TE KO SLUŠA NITI GLEDA, KAO DA SU SVI PLAĆENI SAMO DA TE ŠTO PRIJE ELIMINIŠU. UČINITE GOSPODO NEŠTO DA SE OVIM POŠTENIM BOSANCIMA KOLIKO TOLIKO VRATI DOSTOJANSTVO.
Ooo pa đesi liče Šefiče nisam te prepoznao..Ti si naš novi mesija..Sve nade polažemo u tebe ,Majkićevu i Borjanu..
koja neodgovornost i bahatost.danas je trebalo da se formiraju svi nivoi vlasti i domovi naroda.vec se krsi Ustav i zakon a nigdje sankcija.trebalo bi uvesti kaznene odredbe za krsenje.najmanje sto bi trebalo je uvesti da se plate pocnu racunati od trenutka kad se sve formira
Naš narod je navikao da ima gazdu koji će jasno da mu ukaže pravac i sve dok se ne pojavi neki novi Tito koji će da lupi rukom od sto i da kaže ovako ćemo da radimo ovdje neće biti napretka.
Blago nama
Sa'š ti naske odblokirati, i o'ma ćemo u evropsku juniju sa zeljenim zastavama i sa Radovanovom partijom I nemoj zaboravit' da pripaziš i onaj manji dio 'famelije' iz Tešnja, svi na budžete, i to bez blokada
"Zastupnik te stranke Nikola Špirić je rekao da su u "zabludi oni koji očekuju ostrukcije od SNSD-a" i da "SNSD nije činio opstrukcije ni u prošlom mandatu". A šta kaže Dodik?
...100.000 radnih mjesta, ulazauk u eu, plaća 2500 ojra, pemzije 1000 ojra, koridor vc završen, greenfield investicije audi, toyota, gm, airbus, boeing, skf, tehološki park željava (miscrosft, apple, google)...realno za očekivat.