Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lepi U pravu si, lepi. bosna je vec islamska, ali na 24 posto teritorije. hihihi
PA I PAS MOZE DA IDE GDJE HOČE, A VI NIGDJE BEZ VIZE. TOLIKO O TIM VASIM EU PRIJATELJIMA. TRI ENTITETA I ONDA REFERENDUM ,NARAVNO NA NIVOU CIJELE BIH, PA DA VIDIMO BI LI BILO 51%, ČAK BI I VIŠE BILO 16 GODINA OD RATA A VI JOŠ VIZE IMATE U SRCU EUROPE, STIDITE SE, A POGOTOVO \"MULTIETIČKO\" SARAJEVO.
mi srbi hocemo etnicki cistu srbsku republiku nismo valjda ubili vise stotina hiljada bosnjaka i usput stotinu hrvata katolika,sad cemo se uskoro sirit na etnicki cistu rs uz pomoc zapada,normalo muslimani su zaostali u svakom pogledu,mi srbi idemo naprijed po svaku cijenu.
Predivan \"Mezar\"cvijece polozeno,samo se nevidi cije je ime,koji li je zlatni ljiljan-rahmetli dusi,Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
Dvoentitetso stanje u bih je neprihvatljivo, A troentitet ipogotovu,niti ostvarljivo niti moguce jer to ni Deytonom nije predvidjeno,posto ni strane u potpsivanju to nisu zeljele,nego samo zajednicki suzivot jer tako im je i u borbi najvise i najbolje odgovaralo,i ako se i dalje zeli komplikovati onda ce se i to ukljuciti u daljnu neizvjesnost ! Pozdrav iz\"{RS-a]
Pipo ako zelite suzbiti drogu onda zatvorite Almira Dzuvu i Kemala Causevica. Hrvati bi morali zatvoriti Tomislava Karamarka a Srbi pola rukovodstva. Posto nitko od njih nece sebe zatvoriti onda ce biti droge kao i da sada a vjerojatno i vise.
dragi simo laktaski, otvori oci bosna je vec islamska , ima nas duplo vise nego cjele vlahudije zajedno, mozete teritorie nazivati kako hocete zaboli me ona stvar , ali nista vas nemoze spasiti od nestanka NISTA
Moja stara se karala za feta sir i koju cigaru iskljucivo sa stranim osobljem. BIH4EVER!!
JEDNA BOSNA I HERCEGOVINA ZA SVE BOSANCE I HERCEGOVCE (IE. BOSNJAKE, HRVATE, SRBE, JEVREJE, CIGANE, BULGARE, ETC...) !!! DOSTA NAMA DODIKOVIH DIKTATA I SUPIH PRIJETNJIH SAMO JEDNA BOSNA ZA SVE NJENE GRADANE !!!
Da bude manje droge medj omladinom. VRijeme je BIH4EVER!
USTAV DRZAVE Bosne i Hercegovine ukidanje GENOCIDNE TVOREVINE VIRIJEME JE!!!! JEDAN PREDSJEDNIK,POLICIJA,PARLAMENT,MINISTARSTVO-jedna drzava Bosna i Hercegovina i TACKA! BiH4EVER!
...ne damo! Rado bi jedni i drugi i treci... e necete! Vi meni nema Bosne i Hercegovine... Pffff!
Eto ti sad, ponovno radzanje HB! Samo molim Boga da im se ne da 30% ko sto hoce nego najvise 15-16, shodno preratnom omjeru stanovnistva. Ako im se puno da, odma pocinje rad na otcjepljenju i RS i HB. Ako im se da po pravdi i ostane puno Hrvata u drugim entitetima, nece bit tako agresivni. A onda svest i RS na pravu mjeru (ako vec ne daju ovi iz MZ da se ta genocidna tvorevina ukida) i BiH ce zazivit ko normalna decentralizirana drzava u kojoj je pravda jednaka za sve. Dok god Srbi i Hrvati misle da mogu veliki komad otkinut, gledace to i uradit, a o pravdi protjeranih da ne govorim.
Da bi vratili morate uzeti pušku a sa puškom ne znate baratati. Da znate nebi kopali po zemlji.
Genocidas, budi siguran da ce Hrvati i Bosnjaci vratiti ono sto ste im vi pravoslavni barbari koristeci se najsvirepijim zlocinima oteli! Tako i Posavinu!