Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bih bih bih i samo bih
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, imal sa pametnije da se prijavilo na ovo...ova pjesma je sranje kroz gusto granje...
do kraja koje sedmice, majkoooo mila. a ja komisije i sile! ma ja, valja nabrat honorara za zasjedanje. ih... i ja bih, da sam komislija isto! treba ih sad malo prozivati po medijima, šta se to radi po sjednicama, gdje se to zasjeda :-))))))))) ajd, jedva čekam da nam objave sretnu vijest!
RS nije bosna RS je zdrava a fbih bolesno kopile na izdahu,cuvajmo RS od krvavih dusmana koji zavisno kidisu na svetu tvorevinu RS
Spanija nema text himne
@63-kakva ba Hercegovina,historijski gledano to je ime proizaslo iz titule \"herceg\" tj iz \"politickih\" prilika,pojam Hecegovina vise oznacava teritoriju nego drzavu!!!
ja ne mogu da vjerujem da jos uvijek ime nepismenih koji trpaju rijeci muslimani, srbi i hrvati zajedno... muslimani su pripadnici islamske religije. srbi i hrvati su drzavljani srbije i hrvatske... znaci mogu biti muslimani, pravoslavci i katolici (jevreji ce se buniti) ili bosanci hrvati i srbi u jednom loncu nikako izmjesano...
ili kao sto TLN kaze: oj djevojko dzidzo moja, dzidzala te majka tvoja... hajmo svi zajednooo....dzidzala te majka tvoja......
Jedna si Jedina Moja Domovina Jedna si Jedina BOSNA i HERCEGOVINA jedina i vjecita himna!!!!
Hocemo pravu i jedinu nasu himnu Bosne i Hercegovine! Vratite nam pravu zastavu nase zemlje! Dal Bosanci odlucuju o njenoj himni i zastavi il naprijatelji nase drzave? Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
PIPO LUPAŠ KAO MAKSIM PO DIVIZIJI, GLUPAVI KOMENTARI. GDJE JE HERCEGOVINA TOPE?
jedina himna koju priznajem za balkan je \"hej slaveni\"... poserem se na jednu jedinu, lijepu nasu ili boze pravde...
Idite ispred vijecnice i vistite Bosanci i Hercegovci! Vidis li da sa kandidaturom za ulazak Bosne i Hercegovine u EU hoce da ti izbrisu tvoje korijene i identitet tvojih pradjedova! Ustaj Bosnjo i brani svoje!!! BOSNA4EVER!
Hocemo pravu i jedinu nasu himnu Bosne i Hercegovine! Vratite nam pravu zastavu nase zemlje! Dal Bosanci i Hercegovci odlucuju o njenoj himni i zastavi il naprijatelji nase drzave? Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
JEDNA SI JEDINA NASA DOMOVINA JEDNA SI JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA!!! BOSNA4EVER!