Ako SDP i SDA ne popuste
0
Dva HDZ-a spremna ići u opoziciju
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLOBODA ZA HRVATSKI NAROD.
neka neka prvo u opoziciju pa onda u celiju XDD
Lazna prica o navodnoj \"majorizaciji\" i najava treceg entieta i pakt sa Dodikom upravo je razlog ovakvom ponasanju. Kako drugacije objasniti ovakvo ponasanje za one koji su imali u rukama najprofitabilnija ministarstva, poklopili ekonomski FBiH, i vise nego zastupljeni u drzavnim firmama.! Koji bezobrazluk i podlost, nakon ovog scenarija jos prijetiti. fuj!
@Matrix.....Ja mislim da je onaj koji radi za dobrobit ove nam jedne i jedine BiH.......!Najveci Hrvat.A znamo sta Cine ovi HDZ-evo pet mjeseci .
Malo vas je malo vas je .. .. ....eeeee Malo vas je malo vas je .. .. ....eeeee Malo vas je malo vas je .. .. ....eeeee Malo vas je malo vas je .. .. ....eeeee
Bio bih jako zahvalan onome ko mi odgovori na pitanje (NIJE BITNO KAKO SE BOGU MOLI I MOLI LI SE) Ko je veći hrvat - onaj što je glasao za HDZ, ili onaj što je glasao za HDZ 1990? Unaprijed hvala!
Pa da vidim vas \"platinum\" u \"sheheed maker\", mamicu li vam vasu. Stisni mu-da!!
A ovi net ratnici: DidaHOS, 31HNO, LaDiDa i ostale pickurine. Nadam se da cete biti na prvoj borbenoj kad vam budem je-bavo mamaru. Pa da vidim kolika mu-da imate.
Ako ste toliko ugrozeni, gdje vam je muskost? Sto se ne pobunite vec jednom? Vec dodjete na portale ko rveku?
Samo nemojte pizditi ko ckepi.
Pa ako treba rat od tri mjeseca da rijesimo ovaj problem za sva vremena, nego da se mucimo godinama.
De se jednom ili pobunite da vas isprasimo za sva vremena kao sto su Srbi bili ispraseni iz SAO Krajine. Ili se primirite. Pa vi odlucite. Dosta smo mi trpili vase kukanje a drzite pozicije iznad vaseg postotka u BiH. Nismo ni mi vise naivni i glupi.
Ma idite više u P.M. ne u opoziciju
zbog našeg merhameta ne vidimo dalje od Federacije! što smo bolji, to smo gori! pogledajte samo ekskluzivne uvoznike najvažnijih proizvoda u BiH, sve Hercegovina, pogledajte gdje se važnije stvari odvijaju, Međugorje! Pogledajte stanje u Neumu,svaki godine batine! Pogledajte stanje u Stolcu! Sjedišta pojedinih ali najvećih banaka, Mostar! Finasije drže i opet bjesne!! Ne pričaju o trećem entitetu od jučer pa
Odlučite više oćete li piškiti ili kakiti i formirajte se već jednom kako hoćete, samo se formirajte
Ma bice milion puta bolje bez vas nego s vama
Hoćemo li mi vječno živjeti u strahu! pa gubitnici smo kroz historiju a uvijek smo bili većinski narod! ja nisam za majorizaciju drugih, ali ne smijemo dozvoliti da nam sa svih strana podmeće islamizaciju, fundamentalizam, radikalizam, teritoriju od 25%, nestanak itd, ništa od navedenog nismo zaslužili i moramo se boriti za svoje