Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovamo se ovih dana ide u zatvor kad nazivas ljude takvim nazivom, stoga.... zasto bi nekakvom sterotipicnom rasisti iz barbarske drzave kao sto je srbija odgovorio?
Nabijem te na blaža kraljevića.
Trebala je navesti koji članak kojeg zakona su prekršili, pa bi bilo jasno da su taj članak prekršile sve kantonalne skupštine, što OHR odlično zna, ali Visoki predstavnik Majmoončić mora slušati MajMoona, ambasadora fašističkog SAD-a.
Za Ampak & Co ! Bosnjaci ne mrze hrvate , zapamtite to za sva vremena .. sve one koji su za BiH volimo i zelimo da zivimo sa njima . Ubiste nam Blaza Kraljevica generala Armije Bosne i Hercegovine , smetaju vam ljudi poput Zeljka Komsica .... koji vole svoju drzavu ! HDZ je upropastio hrvatski narod u republici Hrvatskoj ( na zalost ne smijemo se mjesati u unutrasnje uredjenje druge zemlje ) al necemo dati da to isto urade u BiH ..zapamtite to , ako vam do HDZ blagostanja bujrum u lijepu ..
@ampak - zaista sam vjerovao da mozemo zajedno, ali ovih dana su me ova desavanja poptuno razuvjerila. bosnjaci su donili priliku da potpuno iskljuce hrvate iz javnog zivota i to rade bez imalo skrivanja. *onju ,pa zar su za tebe hrvati samo oni koji vjeruju u HDZ ..
Vi kakve ste pameti uvijek ce te u opoziciju.
Jeste vi glupi. Pa bolje da ste glasali za SDA nego HDZ. Vise bi vam SDA isposlovo nego ovi.
SVIM PRIPADNICIMA H V O SRETAN DAN H V O 07.04
ne vodi ovo dobru ! nikome
prije 17 godina sam ka-ro mamu zelenog zuba. Mislio sam je ozenit ali kad sam vidio kakvog degena je rodila pobjegao sam glavom bez obzira
OHR ga kao ima?!! ama ko ste vi? ako hocete da se pitate...kandidujte se na izborima dobijte legitimitet...mada ne vjerujem da ima medju Bosnjacima bas takvih budala da bi za vas glasali to tad mrs u jazbinu i ne izlazite od tamo
Mozete vi da pricate sto hocete,ali danas su dva HDZ-a jednako hrvatski narod u BiH.Vi, Bosnjaci ste nas nagnali na to, jer smo u njima vidjeli jedinu platfomu oko koje se okupljamo. Vase stalno guslanje o krimonalu u HDZ je samo skretanje paznje sa bitnih problema Hrvata u BiH.Prvo ocistite smece u svome dvoristu pa onda dijelite lekcije drugima.
Oba HDZ-a nemaju legitimitet da kritikuju nikoga ni da koce drzavu!
@ampak Mislis \"gora sranja od viskog predstavnika\"=HDZ. Pa da, ovi sto su to pregurali (jedno jedno polovina od prijeratnog broja) ce da preguraju i ovo sranje koje je HDZ napravio. Samo kao i obicno, nece biti realni i reci ko je kriv za sve nego ce svoj bijes objektivno da iskale na strancima, muslimanima i polarnim medvjedima. Pa kako bi, oni i danas misle da Hrvati=HDZ. Mudro...
zaista sam vjerovao da mozemo zajedno, ali ovih dana su me ova desavanja poptuno razuvjerila. bosnjaci su donili priliku da potpuno iskljuce hrvate iz javnog zivota i to rade bez imalo skrivanja.
sada ce uzivati jos vece povjerenje nego ikada do sada, krenuvsi od mene