Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Culi ljudi pun grad pedera.
Zbog povorke
I avionima dolaze.
@BulevarPreciznih shupak-meraklija, zar ti nisi u ovoj povorci ponosa?
Da se pita struka kolikoj i politika aerodrom bi bio is izmješten van grada i povezan brzim transportom. Ali struka je davno otišla sa ovih prostora.
Bošnjačka bjesnila na djelu. Aw Aw, Bošnjak Sam Aw Ja, Aw!
Nema para za aerodrom ali zato ima za PARA-du!
👇Neka sleti kod vječne vatre ili M.dvor
Sarajevo, grad propadanja i slabe infrastrukture.
Ko su putnici,nisu valjda učesnici parade.
Mostar o magli samo čita iz knjiga i sluša na TV-u. Bujrum dole a ne kako često rade slijetati u Beograd, Zagreb ili vraćati nazad.
Sve je to politika. Skupo se naplaćuje slijetanje na aerodrom. Masnu lovu kompanije plate samo što dotaknu aerodrom. Iznad 10k stopa kontrolu drže Zagreb i Beograd iako Sarajevo može da preuzme.