Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ha crknite nacionalisti i seljaci krezava sirotinjo kad ste glupi
Pa ne glasaju srbi za njih radi boljeg sutra, već što puno laju na Bošnjake. Znaju oni kako će prikupiti glasove. Glupi srbi, prekratak vam je ovaj život da ga trošite u mržnji i sa njom nikada nećete dočekati bolje sutra.
Kad se o vlastitoj guzici radi onda se poziva na propise u Parlamentarnoj skupštini BiH, a svrha njezinog postojanja i djelovanja je rusenje drzave na cije se propise poziva. Odvratno je to gospodjo Majkic!
A kad treba primijeniti zakon za kradju onda nista.
Volio bih da postoji Bog samo zbog ovakvih.
šta će, njoj su samo prisilno dali njezino hudo pravo.....ona ne bi iz moralnih razloga, al....zakon je zakon
jadna majko, brkica imao platu od 4600KM mjesecno :( bas se pitam da l' je mogla prezivjeti s tim? mogli smo organizovati kakvu pomoc u vidu paketa za nju i slicne njoj?!
Ustajte vi zemaljsko roblje
a ne voli tu državu, al voli zato uzet pare od te države nemoguće nevjerovatno i nepošteno što se ne naljutiš i ne kažeš neću te pare.
vama i slicnim tebi po sili zakona pripad samo kolaca majku vam jebem balijsku uzimajte samo uzimajte na ljekove trosili
Pametni svi politicari koji uzimaju i neka uzimaju kad smo im to omogucili. Narod glup pa glup, ne bitno kom narodu propadamo... Sta se svi sad bune!? Jesu li glasali? Jesu! Sta hoces sad!?
Evo sav drhtim Allahami kad ovo vidim sta rade a ne mozes im nista pa rastvori se zemljo da svi propadnemo
Ovi bi neko od pravnika trebao da analizira. Zakon je mozda takav - ali ako predmet po kojem se izvrsila isplata biva anuliran samo nakon 24h, ja sumnjam da pravo na ovu otpremninu uopste postoji. S obzirom koja je njena svrha i u kojem kontekstu, mozda Majkicki ide alikvotno za jedan dan iznos od te otpremnine podijeljen na zivorno ocekivanje jedne zene u BiH. Ostatak mora da vrati, jer predmet po kojem je dobila taj novac vise nije prjmjenjiv (penzija).
Tu silu zakona sami donosite.
A kad treba primijeniti zakon za kradju onda nista.
I naravno ne vidi gospodja u cemu je problem, ovakva sranja su postala normalna. "Dobila sam ono sto mi pripda nakon 40 godina radnog staza" A koliko pripada normalnim radnicima nakon 40 godina, 300 km penzije ?? Djubre jedno lazljivo i pohlepno, bez trunke obzira ili stida. Zasluzujemo sve sto nam se desava kad nas ovakva govna vode. "
brkatoj nasli rupu..u zakonu..
ČUj dva dana,jest ova naša država ekspeditivana.Ko kaže da administracija koći.
Dobra koka