Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle god , oni koj su napravili Dejtonski ugovor ( u njemu pominju suverenu državu i nekakve entitete??? ) , dakle dok Amerika i Eu , ne odluče da kažu; ovo više nema nikakvog smisla i evo vam novi ustav( evropski) , gdje su svi ljudi ravnopravni i gdje za određena( samo određena pitanja) ima mogučnost veta ( a ne kao do sada , za znakove pored puta i druge bezveznoče), mi sami nikada , ama baš nikada nečemo to moči uraditi. Do tada , glupani ( jer nemam druge riječi za sve one koji žive i naseljavaju ove prostore ) , crknite u siromaštvu i beznađu ......
Anamo onom , od topole; Naravno da ovde ne može evropski ustav , kada su četnici s kamama , za posljednjih 100 godina prisutni u svakoj , pa i najmanjoj jazbini i vukoj...ni. Ali polako , kada se ostvari proročanstvo eminentnih Srba , brače Tarabić ( a sve ide , istina polako , ali ide u tom pravcu- sledi odcepljenje Vojvodine , pa Sandzaka , pa albanskih teritorija ja jugu Srbije i tako to , ) i Srbija bude svedena na ono što i stvarno jeste bg pašaluk , mir i blagostanje nastupiče . Do tada. , razne topole i ostale četke , čitajte ( ako znate čitati) sabrana dela brače Tarabić.....
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina!
Da se pitaju politicari ova bi sutra bila izglasana. Zemljo od dejtona na MMF-a dojki Od Dodika i Cove Od Bakira i Zlaje Jadna ti sa nama Moja prcija Jadna ti sa nama Bosna i Hercegovina Bog nek sačuva Entiteta oba Brcko distrikta I 12 kantona Jedna ti sa nama Nasa prcija Jadna ti sa nama BOSNA I HERCEGOVINA !
Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
Još jedan fašistički članak, čuj nisu prihvatili srbi i hrvati, i čuj da prihvate simbole od strane fašističkih bošnjačkih kreatora poput sda, alije i merlina, i kao treće ima država koje nemaju također tekst i nije tekst=himna, može biti samo melodija, i tu se provaljujete.
Jedino što je žalosno ovdje je činjenica da je on zove "njegovom muzikom". Samo ću reći:Elmer Bernstein "Animal house".
A oni se svadzaju sa Crnogorcima oko Sutorine!!! Mi jos ni Himne nesmijemo otpjevati!!!!!!!!!!!!!!
Bolesnom narodu kao sto je ova j u BiH netreba ni muzika ni tekst himne. Trebamo dobre doktore da nas izlijece ovog nacionalizma i fasizma. Sve u jedan veliki karantin na lijecenje.
Dusan je BiH
Tekst nema ni Belgija ..
Mi imamo himnu " jedna si jedina " posto ovi ugrozeni i fasisti imaju rezervne drzave ... Ko god BiH ne osjeca kao svoju neka ide gdje mu ***lje a nas ostavi na miru ...
Obavještavamo rodbinu i prijatelje da je dana 10.02.2015, nakon 3000 komentara i 25.000 pozitivnih ocjena, Klix terminirao Motiku2. Neka su mu laki megabajti.
dusan sestic je plagijator,muzika za himnu je ukradena iz filma animal house
Vi sa klixa samo narod lozite li lozite
Ja ne znam o čemu vi pričate ali ja imam svoju zastavu ljiljanku i imam svoj tekst himne, JEDNA SI JEDINA, kome smeta neka se malo sagne pa neka ga haljva lijepo. ;)
Aaaaa, sad znam zasto nisu prihvatili himnu. Zbog onog "zajedno!" na kraju. Ja ipak mislim da ovaj narod moze zajedno a da nam glavonje ne daju. Imamo jednu od najljepsih kompozicija na svijetu.
Topola, sa imbecilima rijetke sorte poput tebe i moram silom, s normalnim narodom... vrlo rado.
...haj bolan, usvojite onu "zemljo moja" i sve kul...lijepa i muzika i tekst, a u vakat nastanka st eionako svi bili komunisti i socijalistički radni narod, taman da vas "sjeti" na mladost i ideale koje ste glumili...a ratnim i poratnim naraštajima recite da je pjesma čudo bosanskog inata u mračnim vremenima "sboslavije" (poso i plate prešutite). selam.