Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođe li ovaj četnik,to će biti najveće poniženje za preživjele žrtve genocida! Kako vas nije stid to dopustiti i kako mislite doći šehidima na oči?!!
Sehidima na oci ???? Pa sehidi ne vide tu nista oni su u dzenetu.
Neznam zasto on uopste dolazi? Nije lijepo da mu se zabrani da dodze ali on ne dolazi tu sa iskrenim namjerama i bice tu ono s podsmjehom "alaj smo ih naredali". Sve dok ne priznaju genocid i ne odstrane se od onih koji su ga pocinili za mene to nista ne znaci. Njemacka je samo za primjer izvinula se svima koji su bili ugrozeni za vrijeme hitlera u ima njemacka, ogradila se od njega, zabranila sve njegovo, simbole, himne, zastave i td ... tako isto treba srbija da uradi! Ja ne sporim zlocine nad srbima (civilima posebno) jer ima toga sigurno ali ne u ovolikom obimu kao sto je Srebrenica ili Tomasica i ne sa ovolikim dokazima i presudama medzunarodnih sudova i zato nikada se zlocini ne mogu izjednaciti i nikada se nemoze traziti od nas da mi priznajemo ovdje 10 ubistava te ondje 7 samo po necijoj izjavi i bez dokaza i bez medzunarodnih presuda. Velika je razlika stotine video snimaka i svjedoka od JEDNE IZJAVE JEDNOG COVJEKA!
Ja licno da se pitam podjelio bi je ali pod uslovom da vam se da ono sto ste imali 91, gdje god ste bili veciniski dao bi vam ali vi hocete 49% plus Brcko za narod kojeg ima manje od 35%, isto kao sto hocete i cjelo Kosovo a na njemu vas ima svega 7% ... ostaje nam da vidimo da li ce vam to uspjeti. Po mojoj procjeni, danas kad se informacija dobije u sekundi na svakoj strani svijeta uspjet cete samo kada budete jaci od cjelog svijeta ili kad bude cjeli svjet vodio tako nepravednu politiku kao sto vi imate!
"Ljudi smo, dogovoricemo se" sa kim? "ja sam ovdje Baja, Ja sam glavni!" "mi necemo!" "mi nedamo!" "mi nismo kriv!" morate prvo izabrati COVJEKA s kojim se moze razgovarati a ne krkancinu ispod satora koji je dosao na vlast tako sto je prvo svoj narod pogazio nogama (priznajuci genocid, okrecuci se europi i td) i pljuvao vas je sve dok nije dosao na vlast a onda vas pokrao i sad vas laze kako su drugi protiv vas a on vas neda, on vas brani :)
kakvog smisla ima njegova posjeta poslije zadnjih nekoliko dana, sve je receno, sta ce on reci novo
ja ovu nasu drzavu nemogu da svatim opste osoba koja negiira genocid takoreci moli se da dodje u srebrenicu pa sto ce nam taj vucic kad nikad nije i nikad nece nista dobro uraditi za ovu drzavu jadna li je ova nasa drzava i ko je sve vodi
Nemoj da ti ponovo zatraži ono što je tražio kada je bio ministar kod Miloševića!
Nego , jest se men se čini Munira proljepšala ? Pravo se ono dotjerala!! Svaka čast
Stampati naljepnice AKO KUPITE OVAJ PROIZVOD VI PODRZAVATE GENOCID i lijepiti na sve proizvode po trznim centrima koji su porijeklom iz Srbije i Rusije!
Jel ti ovo turbobalije daju minuse?
ma to su neki bolesnici iz coska vlazne sumske sobice koji mole boga da im mama uplati internet za sljedeci mjesec
Tisina vehabije uskoro cemo ja i moj pajdo vucic vladati regionom. SBB sledece izbore pobjedjuje a ja Scepo Tornjak cu vam biti bog i batina a moj pajdo je uvjek dobrodosao u BiH. Vas Rockstar
Durakovicu kakav si ti idiot. Hebo te Vucic! Fino ga zovi da kolje sto nije zaklao!
ne kontam, pa zar ima vece ponizenje negirati ono sto je ocigledno!?