Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dunići- selo koje su svi zaboravili iako nikad nisu znali za njeg.
To isto da kazes Gag ima redovan sexx, a ona ga nema, I ljuta na nas :))
Bas tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
a ono se rodilo na ćććććććććććaršiji, sve mu bilo obezbjeđeno da uspije ali ljenost nije dala pa danas filozofira po kladionicama i hoće najnoviji iPhone....
a sto mucas?
prepao se tebe zajebanog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bar 60% ovog trokutica od zemlje moze se pretvoriti u jedno veliko etno selo/park prirode/zaštićeni spomenik prirode... Da bi ljudi opstajali na selima, treba infrastruktura, od puteva pa nadalje, zatim obrazovanje/doskolovavanje mjestana, pa planska proizvodnja (organska, naravno) -i, eto ga, jednostavan recept. Na prvu -zvuci tako. E, sad ce svi reci: sta imam ulagati u sela? Pa, ako vlast ne ulaze u sela, ko ce hraniti ovu zemlju? Uvozni lobiji po povoljnim cijenama? Bas! Stoka odrasla na asfaltu bacace se pod aute da ih odvezu u mesnicu? Pod ovim mislim na cetvoronoznu stoku, da ko ne shvati pogresno...
Ah taj prelijepi Islam , ta "religija" mira :))) https://www.facebook.com/photo.php?v=737456656313807
Oni su konkretan primjer Aneksa 7 Dejtonskog sporazuma.
poruka glasi za selo dunici: evo mi sve imamo u gradu i telefon,vodu,struju i taj pisan i intrenet. ali brate nemozemo se nikako ,bajram nam je kad je komsija u belaju mrzimo jedne druge. nemozemo se cak ni ljudski pozdraviti od te mrznje kad se sretnemo na putu drugim rijecima moji dunici katastorfa.
Stranci bi to nazvali 'netaknuta priroda' ili etno selo, a samo nama je to 'vukojebina'. Kakve mi ljepote i resurse imamo, a ne znamo iskoristiti...zalosno.
to je zato sto smo ekstremno inteligentni i sposobni
Uz minimalna ulaganja, ovo bi mogla postati turisticka destinacija...ali...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I sta sad?
svaka cast klix na clanku, kako je samo lijepo ovo selo, steta sto je tako pusto i nepristupacno, bila sam na slicnom mjestu prije par mjeseci i mogu samo reci: odmor za dusu, daleko od ove gradske poganstine, netaknuta priroda, vidjela sam leptire koje u gradu godinama nisam vidjela. sretno Dunici :)
ne znam vlado zasto ti zvuci ironicno, ali nije. jako mi je zao sto je dosta bh. sela unisteno, a slusala sam mnogo toga od nene 'kako je prije bilo'. kada vidis rusevine kuce u kojoj ti se dedo rodio i nije bas tako lijepo, tu nema mjesta ironiji.
to nije moralo biti tako, ali vjerovatno ce biti, ja bi licno vise voljela zivjeti negdje na selu, samo je mana sto su ovakva sela jako zabacena, i daleko su skole, bolnice i sl. steta je da ovakva ljepota propada
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
smrc