Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se ja pitam ja bi uz ovu zgradu napravio i jednu fabriku.tvornicu ...i uveo obaveznu radnu obavezu svim stanovnicima ove ustanove da svojim radim placaju svoj boravak a plata minimalna e onda bi to bio projekat za 5
Ovdje će se snimat 5 sezona serije Prison Break : DDDD
Pa jel sa radom pocinje ili zavrsava 2013
Na kojem zidu će stajati LCD?
e sada kada ga napravite, nemoj da bude dans udje sutra izadje... i za maloljetnike isto vazi...
vidi imaju i bazen :D
Pa u ovoj zemlji se grade samo apoteke,zatvori i dzamije. Pa j.e.b.o.t.e drzava i sistem , to govori kakvo smo mi drustvo uistinu.
Mene zanima kakva je ovo supljina izmedju wc-a i zida, jel to mjesto za bjeg :))
bice sredjenije nego u hagu, jbt
ja cu napraviti parking kaznu i stavit ce me ovdje,a oni sto kradu milione i ovi maloljetnici sto se igraju pistoljima njima niko nista (Y) Hura za uredjenu Bosnu
lukavica, nova kasarna za idući rat :)
A hoce li se placati ovaj parking pored? :)
ih oni se sjetili da prave zatvor kada će smak svijeta
A gdje ce biti ovaj zatvor.Dali neko zna???
Pa gdje se nalazi taj crni zatvor, pa barem to napisite
j.e.b.e.na ce trebati stela da bi se dobilo mjesto ovdje hahahaha :D
Imaju gdje spavati, imaju wc, aloooo ba wc, ja kenjam u rupu koju sam iskopao u dvoristu. Imaju sta jesti, ja jedem go.vna!