Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjasi kurta da uzjase murta.............
Pa koji debil trebaš biti da stavš Majkicku na plakat da straši ljude!
Fahrudin Šćepo Radončić šuta redom sve kandidate koje je prethodnih godina žegao. Sad mu dolaze nove kučke na žeganje, poput zemljaka Poturka i Zane ikebane Marjanović.
ma sta ce i oni nemogu svi jebiga
Jesu li se to pretplatili da doživotno budu na listama?!
Ja hoću da Slavuj bude predsjednik univerzuma i premijer nase galaksije
e neka nema više onoga slavuljice, čovjek laže što god progovori.
Koje olakšanje, bar za mene- Nema više Majkićke, oporavit će mi se i oči i uši . Jbt. doživljavao sam panične napade svaki put kad se ona pojavi na TV, teško sam sam sebe ubjedjivao da aždaha neće iskočit iz ekrana. Konačno jedna dobra vijest i od Duduka !!!! Milence, hvala ti !!!
Kenny , ne pripadaj, nije to lijepo !!!
kae otegla se predizborna kampanja ko od majkicke sisa
kao da se je nesto na boljemijenjalo i kad su bili u skupstini...
Oni su uradili sta su trebali, sad je red da dodju "nova" lica sa novim zadacima na planu unistavanja i porobljavanja stanovnistva Bosne svih etnija i konfesija
Zato je MajkiČka na listi za najbolju glumicu Brazzersa.
Jašta je, i to u UBW kategoriji.
zamjerili se nesto sefovima ili nisu poslusali kad je " trebalo "...