Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa Bjelašnicom, Varešom, Trnovom, itd
Sta je sa Trojkom?? Znaci oni se zalazu da se drzavna imovina rasprodaje Dodiku. Iduce izbore moj glas umjesto za Trojku ide za DF!
Evo jedini razlog, a i možda tajna zašto rade šta žele. Zbog toga što vas se ne boje, očigledno Im ne možete ništa. U momentu kad vas se budu bojali, tad će vas i postaviti i neće biti ovih dječijih zaebancija. Al gledajući kako Nikšić i Konakovic vole ugađati neće vas se nikad plašiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odbornici sda, df, nes uputili zahtjev za prodaju zemlje na Bjelašnici, u Trnovu, Goraždu (radeljaš), itd, itd. Ups, šta rekoh?
10 milijardi dolara rude u Varešu su klepili Britanci, zbog toga su doveli izdajnike na vlast državnim udarom, a kasabliji su na umu samo Radeljaši, Zvizdići itd. Nema zrna državotvornosti u kasabliji.
Sve su ovo njihovi talovi,kad su pare u pitanju mogu oni sjest i dogovorit se,svak sa svakim
INTERESANTNO OVI BIH POLITICARI PRODAJU ZEMLJU KAO DA JE NJIHOVA ZEMLJA.I NAROD CUTI I GLEDA TO .ALI POLITICARI TO KORISTE DOBRO ONO KAD KAZE MA NAS JE A TI NASI NE VADE NAJBOLJI SU ZA TE NAS JE .SAMO CUTITE ONI UZIVAJU BIRAJTE NEPISMENE I KUPLJENE DIPLOME JOS MALO OSTACE BIH BEZ SVEGA UNISTILI SU MOJ TVOJ NAS SVE.
Šta sad ovi izdajnici, lopovi i kriminalci hoče
sve da prodaju ujutro niko im nista ne moze niti smije
SDA obotnica
Samo tako, prvo upozorenje i onda sve provesti po Zakonu u koji se Dodikove entitetlije kunu da poštuju Dejtonskim sporazumom. Dodik će na kraju morati ili poštovati Zakon ili ratovati a u oba slučaja je Bosna i Hercegovina pobjednik...samo je prvi slučaj mnogo povoljniji za bosanske Srbe i njihovu budućnost u BiH. Mada, treba prvo čistku napraviti među dvoličnim "patriotama" pa će Čovićevći i Dodikovci sami pobjeći od ovih dijela.
SNSD bagra to prodaje kao da im je privatno zemljište. Strašno.
Kasno majstori
Koji su ovo dvoličnjaci i manipulatori , sve ste dali i prodali i sada se bajagi oni oglašavanju.
Noc je pa nemogu sad. ali sutra ce odma povuc odluku.
Ako se nesto ne moze prodati onda je svaki ugovor nistavan i onaj ko je to kupio mora znati da to nije njegovo, ne znam sta Ustavni sud ima s tim.
IZDAJNIČKA TROJKA SDP, NIP I NS ne smiju tražiti od vlasti manjeg BH entiteta Rs da povuku odluku. BRAVO SDA, DF I NES
Srebrenica za Vogošću. Gdje sam to čuo?
Ovo nije prodaja,nego zamjena.
Izdajnici iz trojke zanijemili, kerovi se usutili