Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je toliko daleko otišao da ga ovaj ne može ni dozvat
pa vec se ogradio od ovog medvjeda !
@mirrorce kod naske se veli .....međed :)
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Evropa je definitivno digla ruke od projekta BiH. Po ovome mu dodjemo kao neka autonomna pokrajina Srbije, ništa više.
Ja ocekujem da ti i ostali iz te zajednice napustite BiH pa da se mi fino razracunamo onako po naski. Poslje toga ce sve biti jasno i nece biti potrebe ni za vama ni za referendumima i ostalim glupostima.
U pravo vrijeme pozitivna i očekivana reakcija kancelarije OHR-a i Doris Pack koja -Očekuje da Vučić "svom prijatelju, Dodiku, kaže da je otišao predaleko" -" Velika hvala!
Od starta se znalo da ce se tu nesto mjenjat, ko kome, pogledajte prvobitno ime: Bosna i Hercegovina, odma oni snjuhatori iz EU kazu eh hajmo malo u "Bosni" a hajmo malo i u "Hercegovini". Ima li iko da ustane i kaze ovo je NARODNA REPBULIKA BOSNA ili BOSNA i to je to, ajmo malo na pocetku isravljati a ne sad kad ste svima dali mogucnost da rade sta oce pa kao problem, problem je odavno nije ovo sad problem.
Doris Pack...ono de mu reci ti bogati da mu ja ne govorim
Ocelukujem da NATO kaze Srbiji da je otisla predaleko.
ajde nek meni netko objasni što je tu protiv dejtonskog sporazuma pazi svi viću da je protiv al što ?? narod je ovca svegami nitko ovde nekaže eto tu stoji zakon paragraf ect ect ne samo kažu protiv i eto mi sad to trebamo uzet zdravo za gotovo ... ja mislim da je najgore sto se muslimani boje rijeći REFERENDUM koja vjerojatno nepostoji u kuranu i Šerijatskom zakonu pa sad nešto glume opet naglašavam koga boli ona stvar što srbi slave men ko hrvatu nesmeta nek slave što hoće da
im niste zabranili i ukinuli njihov dan mile nebi imo referendum ovako će da bude i da pokupi jeftine politićke poene ustvarnosti obezbjedili ste im jos jedan mandat upravo vi muslimani samo vi to nekontate izgleda .. sad kad sve bude gotovo ima da hrvati organiziraju referendum i da slave neki svoj dan recimo 10.4 :) paše hrvatima paše muslimanima samo bi se srbi izvratili naopaćke
Bakir zakuhao a drugi da gase. Los blef djindjer efendija. Sledeca ruka veci ulog.
Zbog referenduma i slicnih poteza iz RS-a u BiH je sve manje i manje Srba. Ljubav i oslanjanje na Srbiju vodi direktno smanjenju broja Srba u BiH. Covjek trazi sigurno okruzenje za svoju djecu, a ljudi kao Dodik i politika kkju on prlmovise mu to nikako ne mogu obezbjediti.
bona ne moze on nista. znar nisi cula nijedan od govora kako se on ne mjesa u stvari u bosni. cudo nisi, kao papagaj samo to ponavlja
Hrvati i srbi ocekuju da saudiski kralj poruci muslimanima u BiH da su prwtjerali sa tekbirom dzamijama i islamizmom!!!!!!!! Isto ti dodje!!!!!
..RS je Srbija, nista nije predaleko, nego je to jedno..
đe si zekane, sad malo nastupaš sa tog profila? :)
Reci ti ameriki i engleskoj da prestanu svijet bombardovat i da prestanu sa naoruzavavanjem terorista u libiji iraku siriji, afganistanu itd.... A neboj se ti za Nas vamo
Gle ovo...mole se Vucica da zaustavi Dodika. E jbg sad. Sto nisu molili Bakira da se ne miješa u tom pitanju o 9. Januara? Izbori idu i danas vec znamo da se nece nista promjenit. Ovo je Komedija. Dodik je zahebo Bakira i MZ. Dok se Bake, Scepo i Cova sastaju da podjelu Federaciju u RS se sprema Referendum. Ako se bude taj Referendum sproveo onda je to pocetak od kraja BiH. Ni EU ili NATO bi to mogli sprecit jer Rusija to nece dozvolit. Putin bi rado skocijo u pomoc Srbiji da tako spreci da Srbija bude dijo NATO Pakta.
Bijo? Skočijo? Dijo? Stvarno ?! Nepismena bagra bi da se "otcepi", hahahaha :))))
da bude DIJO nato pakta....gdje li ti završi osnovnu školu???
Sve je ovo zbog razjedinjenosti Evrope, i rat i ova agonija polsije rata. Smješno je kada neko kaže da je EU napravljena da parira ekonmski i političku SAD-u. USA je jedina prava vojna, ekonomska, politička, sportska i svaka druga sila na planeti.
@odliv mozaka +
Ja drzave i qrca.hahhaha Neka Bakir dodje na koljenima Vucicu da ga umoli da Dodik zaustavi referendum