Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik-kafanski covjek, Tihic-dzamiski covjek, Covic-namazan ovjek!!!!!!!!!!!!! Ishod dogovora u sustini su im stranci rekli sta da rade!!!!!!! Tu i tamo sta ko izvuce neki sitnica,sudbinu su nam davno odredili zapadni savezi,i sad nam odredzuju sudbinu jer su davno uvidjeli da nismo normalni,zavadi pa vladaj.
Inace, kod nas ima ona poslovica, da su pametni samo mrtvi, dok je ziv ne mere biti pametan.... ili ona, nas narod ce ti sve oprostiti, samo uspjeh nece...ili ona, salim se, necu vise... sa takvom psihom tesko ce nam valjati ikakav lider.
@lloyd – lidera stvara narod i zato je sve do nas samih Bosnjaka. Kakav se nama lider moze dogoditi kad nemamo ni tricavog univerziteta gdje bi se neki lider i odskolovao, niti akademiju nauka niti bilo koju isntituciju a da nije ogrezla u korupciji i mafijasluku. Pa imali smo Aliju neprikosnovenog punih 10 „najetzih” godina pa nam to nije nista pomoglo, a o Harisovim (ne)kvalitetama glupo je i poelmisati sa nekim poput tebe ko nije u stanju i sazvakati clanak ako nije napisan prostom Avazovstinom ili razumjeti TV prilog ako nije na Pinku ili Hayatu. A takvi Bosnjaci kao ti, ste nazalsot ogromna vecina i uvijek cete glasati za suplje oratore tipa Silajdzic i loziti se na njegove fraze dok Silajdzicevi ahbabi pljackaju ono malo sto nam je ostalo od drzave. Sve je to lloyde mafija obicna, i sve dok ljudi poput tebe budu vecina u Bosnjaka, ti mafijasi ce moci da rade sta hoce. Boli njih briga i za Bosnjake i za BiH i za mene i za tebe. Imaju oni svoje milione, vile i diplomatske pasose.
@Tvrtko, to ti kazes da su Bosnjaci \"obezglavljeni\", ja se s tim ne slazem. Bosnjacima treba jak lider koji ce stvari dovesti u red. Isto tako se ne slazem da niko nema kredibilitet govoriti u ime Bosnjaka. Ima ga Haris Silajdzic. On je clan predsjednistva ispred Bosnjaka, izabran na izborima gdje je Tihic dozivio debakl. Znaci Tihic nema sta traziti u ime Bosnjaka na nekakvim pregovorima. Inace mozes sebe kriviti zbog pozicije Bosnjaka, nemoj mene. Ti si u zabludi, ja ne. Ja znam ko je problem. Problem su Tihic, SDA, Zlaja i dijelom SBIH, ali ne Hare. Problem su takvi kao ti sto navijaju za luzere kakav je Tihic, problem su korumpiirani delegati SDA, problem su mediji u BiH pod kontrolom KOS-a i komunista. Problem je medijska blokada Bosnjaka. Svakako glavno je to sto nemamo jednog jakog lidera i jaku stranku. SDA i SDP su septicke jame pune govvvvana, a njihovi lideri najveca govvvna.
Covjek je tek izabran, svakako je proslo mnogo vremena pa mozemo i njemu dati vremena do kraja godine da vidimo hoce li biti promjena kakvih ali jedno je siurno Izetbegovic i Terzic nebi imali kapacitet da ponude nesto bolje nego bi uveli Saju I Cenge ine nazad u upravne odbore i politiku. Tihic se okruzio mladim ljudima,realno je da pokusa napraviti neke promjene ako uspije u tome i vrati ekonomske reforme u prvi plan i pogura izgradnju elektroen.objekata,autoputa i razvoja inace sta to nas treba onda drugo da interesuje u stvari. A s kim ce on to da uradi i kako nije ni bitno. Na kraju ako do kraja godine ne uradi sve to treba javno bojkotovati SDA u svemu a eto i izbora do godine pa bujrum kaznimo ga. Ali vas molim da ne nasjedate opet kao sto sam i ja sam na idealne price Silajdzica i kad smo ga poslusali dobili smo gubitak od 3 godine zivota i prokockane sanse da danas budemo gdje je Hrvatska bila prije 3 godine. Nasuprot umjesto novog Branka Mikulica dobili smo novog Milosevica.
Postoji USTAV Bosne i Hercegovine i sva pregovaranja trebaju bit u Sarajevu u Parlamentu a ne tri predstavnika konstituitivnih naroda odlucuju i pregovaraju o buducnosti drzave BiH.To ne postoji nigdje na svijetu,samo u nasoj zemlji! Suplja prica je sve to,realnost je za vec-odluceno unistenje drzave Bosne i Hercegovine! A ti bosnjo spavaj pa ces se probudit kad ti bude kasno! BOSNA4EVER!
@lloyd – slazem se – nema ternutno niko mandata da bilo sta odlucuje u ime Bosnjaka ali neko mora iznositi barem neke stavove…pucati iz prazne puske (kao Siljadzic) frazama o gradjaskoj, cjelovitoj….BiH je puno gore nego ovo sto Tihic pokusava. I nije Tihiceva greska sto su Bosnjaci obezglavljeni trenutno – krivi smo svi mi kao narod koji nije u stanju da izgradi ni naciju ni normalno drustvo ni drzavu – a hocemo da nam sve to neko pokloni na pladnju. I nacija I drustvo I drzava se stavra teskim radom I trudom a ne mafijaslukom, korupcijiiom I otrcanim patriotskim frazama… Tihic je jedini koji je svejstan toga.
NEKA JEDNA OD TEMA SASTANKA BUDE IZBOR NOVOG DIREKTORA UINO I SMJENA KEMALA ČAUŠEVIĆA . DOSTA JE VIŠE OVOGA PROBISVJETA JER NADAMO SE DA JE SA NJIM GOTOVO. NEKA OBJASNI GDJE SU DAVANE NAGRADE I KOME I NA KOJI NAČIN , KAKO JE PODIJELIO STIMULACIJE SAMO ODREĐENIM ZAPOSLENICIMA, KO JE POPUNIO PREKO 450 SLOBODNIH MJESTA U UIO I NA KOJI NAČIN JE ZAPOŠLJAVAO TE LJUDE( GOVORI SE DA 10000 KM KOSTA RADNO MJESTO),KAKO JE MISLIO UBACITI SVOG ČOVJEKA ZA PREDSJEDNIKA SINDIKATA ALI JE PROVALJEN TAJ PLAN I HVALA BOGU NIJE PROSLO KAKO SU MISLILI. STA JE SA OPTUZBAMA PREDSJEDNIKA SINDIKATA KOJE IZLAZE U NOVINAMA ( ISTINA 100%) I ZAŠTO NEMA ODGOVORA NA NJIH? ZATO HITNA SMJENA I IZBOR NOVOG DIREKTORA !!!!!!!!!!!!!!
INACE TIHIC JESTE PETA KOLONA I TO JE VEC DAVNO PROGLASEN!
@Tvrtko, mene/bosnjake ne zanima sta tihic misli. on nema sta misliti u ime bosnjaka. pusti te suplje spletke. mislim jjebbo to sto su ga korumpirani banditi iz sda izabrali, on treba provjeru na izborima. posto se provjeravao, nije njegovo da govori i pregovora u ime bosnjaka jer nema ovlasti za takvo sto. moze predstavljati zelenu neobrazovanu bandu iz sda, to je sve.
Tihic je jedini covjek koji prihvata realnost a realnost za Bosnjake je surove: ekonomski smo sami sebe doveli u propast, svi kantoni koje Bosnjaci kontrolisu su ogrezli I kriminalu, korupciji, mafijaskoj privatizaciju, sve skole I fakulteti su najobicnije pijace gdje se kupuju diplome, bolnice vise lice na klaonice nego li na zdrastvene ustanove, islamska zajednica se udruzila sa mafijiom I gradi dvorce dok narod bukvalno gladuje. Opljackale nas patriote dargi moji Bosnjaci a mi sami nemamo nikakve ideje kako da se izvucemo iz blata a kamo li da izvucemo cijelu BiH. Tihic je svjestan da takvi jadni Bosnjaci nisu nikome interesantni vise I mogu biti sretni da ih Dodik iza koga stoji I Srbija I Rusija uopste I pregovara sa njima. Prije nego proglasite Tihica izdajnikom, zapitajte se je li kriv ON koji se ponasa sukladno nasoj ocajnoj situaciji ili sve silne ‘patriote” koje sun as dovele do ove situacje. Najlakse je zazmiriti pred ogledalom I uralti patritske fraze na sav glas.
Kak tak ovaj izdajica nastavlja unistavanje drzave Bosne i Hercegovine! A vidjeli smo i rezultat ukidanja viza EU-je,fino si pokazo da i dalje radis za srbske vodje-izdajico! BOSNA4EVER!
ne znam sta ova korumpirana budala sebi umislja? one ne predstavlja bosnjake i nema on sta pregovarati ni s kim u ime bosnjaka. bosnjaci su mu jasno i glasno rekli 2006 da ih on nece predstavljati.
cirkus unistavanja drzave Bosne i Hercegovine se nastavlja!