Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu nista bolji samo dodikovi kriticari.. da nema neprijatelja druge dvije strane bi ga izmislile... postoje svjedocanstva o kumovanju nastanka i opstanka dodikovih prethodnika sds-ovaca.. kao i sta se sve krilo od ociju javnosti posebno od zadnjih opstih izbora do danas. commi i NOB dali su vrlo stur ali dobar komentar u predizbornoj godini bolje sprijeciti nego lijeciti - a to podrazumijeva potpunu ignoranciju svih domacih medija ili barem strogo izbjegavanje citanja od ZAPALJIVOG naslova - ni slovo dalje. mediji su uvijek bili i bit ce produzena ruka u sluzbi posebno bh latentne 3Diktatorske politike..stranci, dijaspora, ,,nevladin sektor\'\' sa neizostavnim ,,nezavisnim bh medijima\'\' u svemu su kumovali 3Diktatorskoj ligi vladara1990.
Pustite dodika vidite da je glup da nemere gluplji doci i da samo za samarice i nista vise.
A dok je ovaca bit ce i vune...vazda tako bilo...
Poznaju svetski mocnici balkanski mentalitet. Mnogo prije Dodikovog vremena,znali su da kada \"Srpska\" raja krene da iskopava kosti iz Hercegovackih jama,znali su da ce naici na flegmaticnost tadasnjih Bosanaca Muslimana i Katolika. Tako su danas ubedjeni u flegmaticnost Bosanskih Pravoslavaca,Srba, u slucaju Srebrenica.Mrznja i ne solidarnost je pomogla \"njihovom\" planu. Imajte ugodan dan.
commi je to lijepo objasnio, kratko i jasno. Dodikovi idiotski ispadi apsolutno odgovaraju klero-fašistima koji vode ovu zemlju, sa SDA klikom na čelu. Ja ću samo da dodam da nas bujica ovakvih odvratnih izjava tek očekuje, izbori se bliže. Nek nam je bog na pomoći.
Dodik i ovo, kao i sve ostalo radi po nalozima tzv. medjunarodne zajednice (EU i SAD).
Sa Dodikom ce fasizam u manjem bh. entitetu zivjeti jos dugo dugo... Oni sto su ga izabrali nisu nista drugaciji od njega. A poslije ce opet govoriti kako nisu znali koga su birali kao sto je bilo u slucaju Karadzica, Milosevica, Pavsicka...