Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........slabo nude..........nema džaba.............
Emir Suljagic: Mi u „Prvom martu“ smo u stalnom kontaktu sa našim sugrađanima i osiguraćemo pomoć i zastupanje, ali i pobrinuti se da ovi bespredmetni navodi budu odbačeni, kao što smo to radili i do sada. Cijenimo međutim da je odbijanje SDP-a BiH da nastavi pregovore o zajedničkoj listi za RS u ovom trenutku još jedan signal režimu Milorada Dodika da nastavi sa progonom, ali i pokazatelj da se pored novca (čitaj: Elektroprenos) SDP i SNSD i dalje slažu i oko vrijednosti. Drugim riječima, rukovodstvo SDP-a se još uvijek više boji Dodika, nego vlastitih birača.
znaci Milokrad nevoli lopove
...............ili konkurenciju............
LAgumdzija miluje Dodika: Emir Suljagic: Mi u „Prvom martu“ smo u stalnom kontaktu sa našim sugrađanima i osiguraćemo pomoć i zastupanje, ali i pobrinuti se da ovi bespredmetni navodi budu odbačeni, kao što smo to radili i do sada. Cijenimo međutim da je odbijanje SDP-a BiH da nastavi pregovore o zajedničkoj listi za RS u ovom trenutku još jedan signal režimu Milorada Dodika da nastavi sa progonom, ali i pokazatelj da se pored novca (čitaj: Elektroprenos) SDP i SNSD i dalje slažu i oko vrijednosti. Drugim riječima, rukovodstvo SDP-a se još uvijek više boji Dodika, nego vlastitih birača.
ma pomilovace njega zatvorenici po guzi,samo polahko,omca se steze,siguran je putnik u 'aps
Nije niko osudjen njegov to jest iz snsd prvo se treba osudit da bi mile pomilovo..
Cuj glavonja nije nikog pomilovo pa makar ni po jajima
nasim politicarima bi bilo najpametnije da dobar dio iz budzeta izdvoje za renoviranje i modernizaciju kazneno popravnih domova....time bi ucinili uslugu sami sebi jer ce mnogi od njih u buducnosti biti njihovi stanari
nasim politicarima bi bilo najpametnije da dobar dio iz budzeta izdvoje za renoviranje i modernizaciju kazneno popravnih domova....time bi ucinili uslugu sami sebi jer ce mnogi od njih u buducnosti biti njihovi stanari
Al' zato vladike kad pomiluju, sreći nikad kraja u srbskome narodu, pogotovo mladićima i dječacima...
On je zaboravio narod a kamoli osudjenike.To je kad sila udari uglavu i nemoze biti drugcije.
Ali je zato familiju pomilovao ehehehe
Al zato jest Kacavenda.....
Nije nikog pomilovao jer hoce sebe da pomiluje kad ode u zatvor pametan covijek!
Njegovi su svi na slobodi pa nema potrebe. zato je Živko naš pomilovo za pola evrope :) A tu je i vladika kačavenda koji takođevoli da pomiluje grešne dečake :)
Dodik nikog nije pomilovao, ali zato su njega milovali Radoncic i Lagumdzija........
A tvoj Matrix?
Šta je bilo nemaju dovoljno šuški ?