Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevna doza Dodika
Ovo je već dupla.
ljudi jel mi neko nenu vidio?pobjegla prije 2 dana od kuće nema je niđe :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mozda je rusija bolja opcija, mamu vam cetnicku
ne voli ne pravoslavnog krmka
Bez Turske ni Srbija neće moći u EU. Ali samo pošteno. Sa ovakvim ponašanjem političara Ćosićevskog tipa sve je laž i nepošteno. Prema tome ostajte tu gdje jeste, a ni tu vam mjesto nije!
Prepo si si,vice ti guza 5-6 .Bjezzziiiiii Miccccoooo
Kako bilo koji normalni stanovnik Balkana moze da vjeruje da je bilo sta ''trajno'' na tim prostorima. Pa kod nas drzave i uredjenja prolaze isuvise cesto da bi mogao bilo sta smatrati trajnim. Nema trajnih zejednica i sve se mijenja, negdje brze a negdje sporije. Nama bi bilo vaznije da se dokopamo trajne pameti i zejedno radimo na boljem zivotu za sve nas.
Dodo kralj. Samo cekam dan da mu neko kaze da mu ruha nema. Tj njegovim majmunima da je dodo svo ruho potrosio i da ce lagano sa drzavljanstvom srbije da ode do kipra da uziva u uaslugama. A do tada svi su protiv mene, a koliki si tezinom lako ti je bilo umisliti se
a kako to mislis milorade?? cuj izjava uperena protiv vas?? dakle, sam si se izdao da si ti i tebi slicni koji rade na rasturanju bosne i hercegovine. zasto bi te pogodila izjava da si ciste duse i da ne mislis zlo??? probaj odgovoriti....
Ne bih se ja složio da su Srbi glupi. Oni su izludjen narod.
Kako Gutavi cvili kad naleti na tvrdo
o hebo ti mamu svoju pa turci ti u samcu i bijeljini pomazu konje jedan,dijele huanitarnu,doniraju namjestaj,ciste sve od polava...
A zar neznate da pola Makedonije su Muslimani Albanci Sandzaklije i Goranci sve su to Muslimani koji su na strani Erdogana pola osnovnih i srednjih škola je vec na Turskom jeziku !!!
Dodik otišao danas kao kakav bogati državnik čamcem Savom i Dunavom do Beograda na sastanak sa Mentorom,kaže vruće mu u autu. A traži pomoć od Mentora šta će sada uradit povukla se Sava i Bosna a sada nadire poplava Turaka iz Neumskog zaljeva 600 vojnih kadeta- budućih generala Bošnjačke armije tj. Armije Bosne, Kosova,Albanije, Turske i Irana a zaboravio opet da ga na Dunavu čekaju u zamci Emiraćani, ušli s leđa desantom na aerodrom, akcija kodnog naziva Fly Emirates.
Bjezi Mile lopino eto Erdogana oduze ce ti sav ronhil.
Turska je postala jako opasna i treba ozbiljno shvatiti njihove prijetnje :/
Lucija tvo je da duvan sijes I magarca vodas po tom krsu. Pusti se ti turske .
Ozbiljno pitanje - kako možeš živjeti sa ČINJENICOM da tvojim venama teče krv tvojih mrskih neprijatelja, Turaka? Ili misliš da su begovi koristili kondome tokom spolnog odnosa sa tvojom prabakom? Očekujem ozbiljan odgovor. Hvala PS - identično pitanje ide na tvoje ostale profile, sve dok mi ne odgovoriš.
nema bez turaka
Nekako mi Duduk ovako ne zbori kad se susreće s Erdoganom i drugim izaslanstvima iz Republike Turske ???
Balkan će opet biti zemlja muslimana