Želi saradnju s Nikolićem
0
Dodik: Tadić više ne smije da oklijeva
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijesti o domaćim životinjama treba da idu u rubriku poljoprivreda!
Jeb*ao te vampir sveti sava sa vampirom i krvolokm pavom u tvoj zagadjeni srpski mozak genocidasa i vampira ideologije vampirizma ! srbi koji posjeduju i malo casti i svijesti su pod crnom zemljom ko sto su bili stambolic i djindjic , stambolica su u*bili milosevic i dacic a djindjica boris tadic i dacic ! Eto ko je i sta je obrijani i salonski ce*tnik boris tadic a ti mafijasu srpski genocidni, doci i tvoj cas ko i cas svija koji ruse i unistavaju Re*publiku Bosnu i Hercegovinu ! Sve se vraca i sve se placa, ZAPAMTITE !
Sve OVO DOPUSTA gospoda iz Evrope zakuhali, pa sad treba i rjesavati.. a sad se povukli. Ako je sve napravljno ucjenom i Dayton i mir, gdje je sada ucjena u provodjenju istog...kazete dogovorite se, da smo se mogli dogovoriti ne bi bilo rata Jedino rjesenje je hitan prijem BiH u EU i Nato. Sto se tice nacionalog pitanja nista nije gora od UK,Belgije, Cipra, Spanije i sl. A sto se tice ekonomskog razvoja i sada je bolja ili ravna Bugarskoj Rumuniji, ili novim kandidatima Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji a ne zaostaje puno za Hrvatskom, Ceskom, Slovackom Dosta je licemjerja. Samo sto nema niko reci gore...ratno i poratno stanje je iznjedrilo ljude kakve niko ne bi pozelio...
-Doda -c.e.t.n.i.k- ...b.i.t.a.n.g.a ...izvini se Nikolicu ako mislish da ti podupre -c.e.t.n.i.c.k.u- tvorevinu....!
E moj Radoje, kako si uspio u tako kratkoj rečenici napraviti toliko pravopisnih grešaka!!!
Nije predsjednik Dodik vec poglavica Dodik. Naš poglavica.
Usvajanje ovog drzavnog budzeta jedino i samo ide u korist genocidnoj tvorevini, a to je cilj spirica, unistiti drzavu BIH- u! ZNACI DA AKO SE PROPOZIRANI BUDZET SPIRICA KOJI PREDSTAVLJA GENOCIDNU TVOREVINU NE USVOJI GENOCIDNA TVOREVINA CE DOZIVJETI KOLAPS ! Vidjet cemo KOLIKO SU LAGUMDZIJA, ZLATKO KOMSIC I FAHRUDIN RADONCIC PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE !
Ovaj crkveni pacov sada piše arapskim slovima. Halo Radoje sta radis bijesan bio?
يمكن أن الأتراك يدخنون فقط اللعنة جميع الصرب. هذه هي رسالتكم إلى اللعنة عليك رائحة كريهة
Kojem idiotu daje medijski prostor ovaj portal!
tadic, nikolic und dodik. drei genocide idioten.
SERBIEN GENOCIDE-LAND.
DODO, ODE TI GENOCIDNI PAJDO.
Тако је драги предсједниче. Живио Ти нама сто година поштовани предсјдниче.
Čuj ovog petokolonaša posrbice. Šta tebe briga za Tadića, u gaće mu se uvuci.
haha a šta tebe briga za politiku jedne susjedne drzave:))) buaaaaa dodik nam se pravi važan hehehe
kako je ruzan ovaj dodik kako ga je majka dojila ja nneznam ili je bio 13 nesto dijete heheh sta se petljass dole u stvari srbije june jedno