Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko tebe seoska lolo sta pita , nebitan si vidis da te svi zaobilaze
Manjinaaa steee braleeeeeeeeeeeeeee,niza klasa brateeeeeeeeeeeuuuuuuu :D
@CZVBG1991 "Znaš Bošnjače, nije davno bilo Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj Od Trebinja to Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome šire Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsvetije blago Naše ima ponosno i drago." ("Pjesma Bošnjaku", list "Bošnjak" u izdanju od 2.07.1891., autor Safvet-beg Bašagić)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Komentar srba je da mi bosnjaci zelimo nametnuti etnicki inzenjering u rs da dokazemo da ima tamo vise bosnjaka. Koji smradovi. Polako dodo ima da te europa smijeni sad pa sad. Lagano broj manjino
Bosanci će podržati Srbe i ponovo uspostaviti Republiku na cijeloj teritoriji BiH. Ustaše i bošnje su istorija.
bogam ovaj popis pokaza da su mnoga mjesta u federaciji etnicki ociscena od nemuslimana, a da je broj bosnjaka uprkos genocidu raseljavanju i logici otiso u plus u procentima, sta se tu dogodilo? Izgleda da bosnje nisu ni blizu cisti kolko vole da tvrde
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tebe mile nece prihvatiti ni na Sokocu..zglajzo si pravo..
Dodik je odlučio u razrede uvesti i srpsku matematiku, po kojoj je 2+2=4 previše bošnjački te od sada postaje jednako 3, po srpski.
placi dodik tu pomoci nemaa...
E bas cu plakati od tuge sto ih neces prihvatiti. Znas koliko me boli ona stvar sta ti mislis...
Ne laje Pas radi sela nego radi sebe ...
Pozuri kod Rusije da stavi veto na popis hahahah
Dodik duvaj ga lagano
AAHAHHAHAHAHAHAHHHAAAAHHAHHAH pa to je tvoj zakon,malo si se preračunao,nee BBUHAHHAHAHHAHAHHHHAH
"Znaš Bošnjače, nije davno bilo Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj Od Trebinja to Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome šire Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsvetije blago Naše ima ponosno i drago." ("Pjesma Bošnjaku", list "Bošnjak" u izdanju od 2.07.1891., autor Safvet-beg Bašagić)
@Zilot a šta kaže Garašanin???,i on vrši antisrpsko-hrvatsku propagandu ahahahah marš budalo!!
Manjinaaa steee braleeeeeeeeeeeeeee,niza klasa brateeeeeeeeeeeuuuuuuu :D
trebali su mu objavit 5.6.2016 i napisat poklon za Bajram..
5.7*
joooooj izjave hahahahahhahaah
Dodo ispucaj jos malo to kredita i znas gdje ces zavrsiti 😂😂😂😂 ko pita srbsku sta vidis cove bakira samo po evropi a ti pricaj iz sumske kako ces ti sta uraditi nije to 92. god kreni te sada
. . mislim, objavit će popis koju niko ne priznaje. . . .
@Istok Ko ti je sada NIKO, Dodik ili ?
@ADLER . .MZ, EU i ko god hoćeš . .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo ce biti isto kao i sa tablicama, Daytonom, nacionalnom valutom, pasosima, licnim dokumentim itd, itd, itd. Kmetovi su se prvo zestoko protivili a poslije prihvatili i sad ne daju jer sve gore pobrojano stiti kmetovske interese.