Novi Zakon o predsjedniku RS
0
Dodik priprema kabinet za Biljanu Plavšić?
Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raso naravno da ce te otici iz BOSNE al u srbiju gdje vam je i mjesto...
moze joj pokloniti i koju masovnu grobnicu ....nek se prisjeti starih vremena...kuja otrcana.....rs treba izbrisati sa mape i sa lica zemlje...
Vecina ovih koji laju su muslimani koji zive vani pa im od dobrog zivota u americkoj vukojebini ne ostaje nista drugo nego da laju i sire mrznju . Samo su za zaljenje .
tako je banjaluka. mi trebamo suradjivati i normalno zivjeti, a ove bolesnike i fanatike pustiti nek urlicu po internetu! pojest ce ih njihova mrznja.
BEOGRAD - Odluka o ukidanju viza za građane Srbije, Crne Gore i Makedonije trebalo bi da bude doneta 30. novembra ili 1. decembra, a stupila bi na snagu 19. decembra, izjavio je Tanjugu zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Prema njegovim rečima, na jučerašnjem sastanku u Briselu konstatovano je da je postignut napredak u sve četiri oblasti koje su ključne za viznu liberalizaciju i zajednički je zaključak da više nema otvorenih pitanja kada je reč o viznoj liberalizaciji za građane Srbije. \"Na zajedničkom sastanku Komiteta, odnosno radnog tela Saveta EU za zapadni Balkan, koji čine predstavnici svih zemalja članica EU, zajedno sa radnom grupom za vize, razmotren je napredak Srbije u oblastima za koje je bilo potrebno dodatno angažovanje radi potpunog ispunjavanja kriterijuma iz \'mape puta\' za viznu liberalizaciju, na osnovu izveštaja ekspertske misije EU, koja je nedavno boravila u Srbiji\", rekao je Dačić Tanjugu. Dosla i Evropa pameti
Samo sredi kabinet Mile! Drugi put ne stajemo pred Bosanskom Banja Lukom! Selam, Atif Dudaković V Korpus - sila nebeska
MA NAPRAVI JOJ SVINJAC KONJU JEDAN, ZA TAKVU FAS...KRMACU TO JEDINO PRILICI! IMA COVJEK \'MAJCIN SINDROM\' VOLI STARE BABETINE!
ja mislim da je dodo spremio kovceg-mrtvacki sanduk za bilju uskoro to joj samo i treba nije ona sposobna za kancelarije govore njene godine niko nije zivio hiljadu godina pa nece ni bilja
Gosp.BILJANA PLAVSHIC vec od davnih dana ima itekako lep kabinet,u kojem se trenutno nalazi i cuva ga Rajko Kuzmanovic, to je sada njezino mjesto sve dok se nevrati cijenjeni i posteni gos. predsednik RADOVAN KARADZIC koji ce biti u svakom slicaju dozivotni predsednik nashe lijepe i jedne jedine \"REPUBLIKE SRPSKE !!
Gosp.BILJANA PLAVSHIC vec od davnih dana ima itekako lep kabinet,u kojem se trenutno nalazi i cuva ga Rajko Kuzmanovic, to je sada njezino mjesto sve dok se nevrati cijenjeni i posteni gos. predsednik RADOVAN KARADZIC koji ce biti u svakom slicaju dozivotni predsednik nashe lijepe i jedne jedine \"REPUBLIKE SRPSKE !!
Oooooo, dje si ba Raso? Pa nema te ko Dodika na 6o minuta? Sta ima ba?
Htjela sam svasta napisati ali ne mogu od smijeha...
ništa novo@ Da si pročitala bilo koji moj komentar svatila bih da nisam nikog vrijedjao nego sam činjenicama uvjerio pipu,tm-87 da je Srba bilo ovdje mnogo prije nego što oni tvrde.Govoriš o argumentima i vrijedjanju a nas sama nazivaš \"šumsko-kamenjarskim primjercima\".Toliko o tvojoj inteligenciji.
ništa novo@ Da si pročitala bilo koji moj komentar svatila bih da nisam nikog vrijedjao nego sam činjenicama uvjerio pipu,tm-87 da je Srba bilo ovdje mnogo prije nego što oni tvrde.Govoriš o argumentima i vrijedjanju a nas sama nazivaš \"šumsko-kamenjarskim primjercima\".Toliko o tvojoj inteligenciji
Molim vas postedite nas vise tog Dodika.Kao da ste opcinuti s njim,svakodnevno je na ovom portalu.Onda je to samo signal za pocetak prepucavanja.Muka mi je vise od toga.