Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ti nisi kriminalac a najmanje korumpiran >.> (sarcasm)
Fasista.nacionalista,uhljup i lopov prica o uredjenju RS-a.Koja ironija :D
kad te skinu oderace te svi iz genocidne tvorevine sta si im naklepo sam polako dodo doce ti na vrata :))) i to tvoji
Ovaj fakat odlijepio !!
Sve je u RS-u pod šapom Vđe krim - grupe iz Laktaša. On i njegovi kumovi! Ostala je još godina i onda prdekana i vijeme za rekapitulaciju!
e ovo je apsurd do jaja!
Opet on baljezga
Napad je najbolja odbrana! Kraj mu se blizi.
hahahahahahaa.....ljubav bosnjaka prema dodiku....neprocjenjivo :)))) ...a zasto ga toliko volite?
Evo ja sam iz federacije i Dodik mi je totalno interesantan lik,da ga nema trebalo bi ga izmisliti :D.Sto je najsmjesnije ni jedan od entiteta ne svaca da je on ucinio rs vise stete nego koristi a federaciji vise usluga nego i jedan politicar koji ce postojati ili postoji u rs.Dokaz tome su politicari iz federacije koji ignorisu Dodikove izjave,zasto ako im ne idu u prilog??Da ne spominjem obecanja o razno raznim izgradnjama autocesta,aerodroma...
Svi oni igraju isto kolo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Osjeca da mu gori pod nogama. I ne pise se Banjoj Luci vec u Banja Luci
Opet sereš, doDick !
Kako je rekao Dodik (doda) za sebe nedavno, ne radja se covjek lopov :...vrijeme i okolnosti stvaraju lopova.....!
pricam ti pricu
Ha-ha-ha..... Pitam se samo dokle ce ovaj krkan levatiti Srbe u RS-u sa svojom pricom. Prica ovo covjek koji je aminovao kredit od par milona rodjenom sinu.
Dodik renoviraj malo zatovre u genocidnoj,ko zna u kojem ces ti uskoro biti
Političar koji kritikuje pravosuđe u entitetu u kojem predstavlja vlast, nije za osudu, ako ima namjeru da promjeni stanje na bolje. Mnogi komentatori zaslipljeni mržnjom ne vide šumu od drveta.
Tako se mazu oci gladnima. Da se mirovina uveca i 20% bit ce ih gladnih. Kad se uracuna inflacija, od tog povecanja nece ostati nista- Sto se tice korupcije i sudstva, svi znamo da je Dodik otac korupcije.Kad svatimo sve tuzbe i na kakav nacin su se rjesavala, svatit cemo da je on bio taj, koji je dirigovao sudijama.Neznam zasto sudije ne reaguju na ovako nesto, Plase se, jer svi znaju da je Dodik upleten u sve. Zitelji ne svataju da imaju diktaturu u diktatora.Takvi se je tesko otresti, nitko ne zna sta su u stanju uciniti da bi ostali na vlasti.