Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA U TEBI VIDIM DUH PJESNICKOG CVJETA, SAMO TAKO NASTAVI PJESNICE KLOZETA.
Pa ja sam mislio da si ti pametniji Bosicu. Dodik je americki pijun i radit ce kako mu se kaze.
Stvarno s.e.r.et-e na x-comu. Pustate rad da propagira rasizam i nacionalizam a nedate obican komentar da prodje. Vi posteni
CUJ,pa zar i dodik hoce da slaze,ccccccccccccccc....svasta...
bosicu....ne seri.i ti, i dodik, i svi neprincipijelni..tak\'i k\'o vi !
Znaš Bošnjače nije davno bilo Sveg mi svjeta nema petnest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj, I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroza svoje hire Oba stranca ko u svome šire
- Zvuči nevjerovatno, ali u Bosni i Hercegovini je dozvoljeno negiranje genocida, holokausta i zločina protiv čovječnosti! Tako su odlučili poslanici Predstavničkog doma Parlamenta BiH. Oni su 30. decembra 2009. godine u drugom čitanju usvojili izmjene i dopune Krivičnog zakona BiH sa 29 glasova. Jedino su poslanici iz SDP-a bili protiv, a uzdržan je bio poslanik iz SDS-a Mirko Okolić. Naime, usvojen je amandman poslanika Momčila Novakovića pa je izbačena odredba kojom se sankcionira negiranje genocida, holokausta i ratnih zločina. Izbacivanje te odredbe ultimativno je tražio poslanički Klub SNSD-a i to je bio uslov ove stranke, čiji je predsjednik Milorad Dodik, da prihvati izmjene Krivičnog zakona. \"Ovo je užasno i potpuno mimo svijeta. Izbacivanjem odredbi o kažnjavanju za negiranje genocida, holokausta i zločina protiv čovječnosti ne uvažavaju se ni međunarodne rezulucije i konvencije\", kaže poslanik Denis Bećirović.
Kao sds zlocinacko genocidna stranka........lozi dodu cobana na referendum......to vi malo pred izbore.....a imali ste sansu pa sto niste i kad je dobijete......mozda opet ni vi ga necete raspisati ko ni taj satorski pjevac !!!!! Koljaci staraca i djece i svojih komsija .....najgori zlocinci Evrope poslije nacista..........vi bi neke referendume.......moze ali na nivou drzave a ne tog sumskog blentiteta.......
prije erorsta zasluzuje pasos bih od svakog srbina. najveci neprijatelji bih su srbi te prema tome ne zasluzuju pasose bih. preko drine a i dalje do rusije mjk im jb.
Genocidni majmuni, smrdi svi preko drine pjeske.
najveci ratni zlocinac svih vremena u regiji rako ladic pike svakodnevnu kafu s tadicem i jeremicm,on im je savjetnik u borbi protiv srpskog terorizma,posto je srpski terorizam najveci na svjeu oni se bore proiv srbskog terorizma u cecku i kraljevu,ratko mladic kaze da su oni jos gori od njega pa savjetuje tadica i jeremic a da se kraljevo i raska dignu u vazduh zajedno s cackom,kazu da su se izelegla cudna sorta ubica,srbin tetovirano na celu a u ustima kama,naostrena i ogromna,kazu to je za buduc klanja evropljana,jer cilj je srbima klat do londona.
Bliski saradnik Osame bin Ladena Mehrez Adouni uhapšen na aerodromu u Istambulu 9. septembra 1999. godine sa pasošem BiH. Adouni je došao u BiH maja 1993. godine. Bio je pripadnik jedinice \'El Mudžahed\' do maja 1995. Državljanstvo BiH zatražio je 18. decembra 1997. godine I pasoš dobio za pet dana. Postoje sumnje da je Adouni bio umiješan u pripremu atentata na papu Jovana Pavla II, kada je prilikom njegove posjete Sarajevu otkriven eksploziv ispod jednog mosta u sarajevskoj opštini Novi Grad. 27. septembar 2001.