Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbte, kao da živim u ALAN FORD romanu....
Najjaci komentar! Svaka cast
@serbdrinasloboda laz koja se ponovi vise puta, postaje istina jelda. Dijagnoza: Dijabola :)
Jest mile puko ko kondom ahahaha..Cuj Turska organizuje proteste u sumskoj, ja budale braco draga..
Nije on pukao, nego igra na antimuslimansku histeriju kod Srba, a pogotovo antitursku. Do sada je vijekovima uspjevala, vidjećemo da li još prolazi.
Ovako govori neko ko se upišao u gaće od straha! To je ono "mama nisam ja kriv - on je". Mike lopužo " ON" je došao na vrata i pita đe su narodne pare?
Ti si ukrao "samo" dvije vile parama naroda. Zivio.
Eskluzivno za klix.ba Kpksal Baba naj zajebaniji turcin dolazi u Banja Luku kao podrska opoziciji u skidanju robovlasnika i fasiste sa vlasti.. Pohledajte poruku Dodiku i dirljivi ispracaj prijatelja u Istambulu https://m.youtube.com/results?q=funny%20turkish%20guy&sm=1
Kako se vlast moc i lopovluk oslaca pa kad dodje kraj jtio bi sve povuci u provaliju koja te sleduje.. Imao si sansu sa postenim srpskim narodom osuditi zlocine i raditi sve da dodje do pomirenja i prosperiteta ali ne drazi je pokradeni novac a narod tedovno fiksati strahom od turaka jbli ti turci i rod i porod
Калифат у подршци тзв опозицији.
Sto bi rekao nas istaknuti clan Klix-a: "Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela".
SSSI - svi srbi su isti - smradovan=sratko=PENISSJEDNIK do-dick=ratni zločinci četnici vučić i nikolić=transvestit cvijanović=krave majkić-pandurević=mladen svinjoglavić=nedonoščad čavić-bosić-tadić.......svi bi danas isto ponovili Bošnjacima i RBiH ono što su uradili '92-'95...................P.S. PENISSJEDNIK do-dick treba biti PENISSJEDNIK nakaradne izdrkotine rs do njenog potpunog uništenja, jer je PENISSJEDNIK najefikasnije uništava
Jesu bezobrazni dodo nedaju ti da u miru pljackas nego se bune. Stid i sram ih bilo.
Hajmo sad jednu uz gusle. Turska nama jadeeee pravi...izdajnici svuda oko nas, ko god radi protiv naseg baje taj je protiv repubikeeeeeee.... Manite se mitomanije, i kakve tekovine, da cuvate...zasnvane na paljenju i protjerivanju svega nesrpskog...I ne samo engleze i turci, vec i marsovci su krivi sto vas krade ko stigne...
cim te neko ugrozi hvatas se svog nacionalizma moj baja obicna si ti kukavica
Ne bi me iznnadilo da dobik u ovoj svojoj panicu povuce i jos drasticnije podvale, da negdje pukne kakva bomba da optuzi Turke kako su podplatili isil i slicne gluposti. Oprez ovaj je u svom ocaju spreman na sve.
Mile , puko si Tita mi!
ma daj molim te pavicu, sta su to tekovine republike srpske???
@grrrr.2 senilni Paviči se pogrešno izrazio,mislio je na genocidno fasističke tekovine
kolko ste vi glup i jadan narod...zalim vas...pa kako samo mozete bljuvotine takve da pisete bolan bolan??Pa jel vi stvarno mislite da je Dodik i dalje tako jak da moze da se kosi sa novom opozicijom??Jel jos uvijek zivite zivot u bajkama??Zar vam nije dosta pljacke i ugrozavanja buducnosti vase djece,??Imate li vi mozga uopste??Cuj strane sluzbe??Hahahaha...ooo boze...samo jel se neko pojavi da otkrije njegove manipulacije i pljacke,on ili prica o islamu,vlasti BIH..sarajevu ili stranima sluzbama....pa dosta je toga narodu vise..svi ste u banani..haloooo bolan,probudite se vise iz sna...dokle ce te birati jedne te iste medjede na vlast??Dokle??
Pareeee pareee .paree.pareee ljudeee kvare .samo tebe dodo pokvarile nisu.ti si narodnim parama izdao vlastiti narod.nije davutoglu pokrao banke po rs!Zna se ko je..