Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HIMNA BOSNE I HERCEGOVINE Una Sava Drina, more Jadrana, Bosna i Hercegovina vila Balkana. Gordi stećak drevni, nikao iz sna, Bosna i Hercegovina sva od prkosa. Snježna kruna, zlatna njedra, pleća kamena, Bosna i Hercegovina diva stamena. Naprijed zemljo moja, jedna jedina, svojih kćeri i sinova, svojih naroda! Vječna naša Bosna i Hercegovina!
Aooo braćo Srbi... Šta je to kod vas? Pobuna u kokošinjcu? ...
@SRPKINJA, Ma kakav Bosnjak pa vidis ko je kada kaze da je neprihvatljivo povezivanje RS-a sa eventualnom odgovornoscu Dodika.Time je rekao ko je i sta je.Za njih je neprihvatljivo povezivanje genocida u Srebrenica sa RS-om,neprihvatljivo povezivanje svih zlocina i do sada izrecenih presuda za te zlocine sa RS-om,neprihvatljivo je povezivanje \"pljacke\" M.Dodika sa RS-om.Pa valjda Dodik obstruira uredenje BiH braneci postojeci status pa trazeci i vise RS-a upravo iz sklonosti prema pljacki i stvaranju drzavne jedinice u kojoj ce biti neprikosnoveni vladar bez mogucnost kontrole od strane BiH organa.Znaci postojanje RS-a direktno destabilizuje drzavu BiH,sto zahtjeva unutrasnje preuredenje drzave BiH.
Srpska prestolnica!? Hm... Hag? Ili ako mogu uloziti kviska.
@CETO ja tebe VOLIM, jer si ti ipak PRAVOSLAVNI BOSNJAK!;-) Je*es zemlju koja Bosne nema!!!!!!!!!!!;.)))
Ovaj idiot se o ovome pita koliko i oni ljudi sto u Tuzli sviraju na Korzo-u.
@CETO hehehehe, znam dobro ko si...i zato nabijem tebe i tvoju \"prestonicu\":-))))) Uvjek ces biti \"iz pod nas\" T.J pod BiH!!;-)))))))
Pa ljudi, je li ovo moguće? Ovaj radikal (četnik) govori ka da je Bošnjak! Da mu ne napisaše ime, mislila bih da je neko sa Bašćaršije.
CETO, DO NEDAVNO JE TO BIO TAKOĐER I KNIN A I PRIŠTINA AKO CEMO TAKO,KOJA JE SLJEDEĆA NA REDU
POZDRAV ZA MACKICU IZ SRPSKE PRESTONICE,POGODI KOJE !
Ma Dodik treba da ide u beztragaaaaaaaa........hehehe....mamu vam ceTNIcku!
sad kad izadje Sarajlija rodjeni dr Vojislav Seselj iz Haga bice veselo
Haha Cuj Radikali, Za Oplakat... Sta Su Oni Na Izborima Osvojili?? Vrecu Krompira....
Jadna je ova država kad nam neko iz je**** radikalne stranke mora ukazivati na propuste nekog iz je**** socijaldemokratske stranke....