Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dado cobane separitisticki u pokusaju......samo ti se mamino medjunozje moze raspasti od sargijanja osunecenih i nista vise......da i tvoja genocidno sumska nastavite li s-r-a-t-i i dalje !!!!!! SIKTER
niste nas ubjedili da treba da volimo BiH tako da mi odosmo svojim putem... a b u d a l a m a koje misle da nesto mogu silom, predlazem da pozure prodje im zivot cekajuci akciju...
Само цијепај поштовани господине предсједниче.
Korekcija svaka čast skinuo si maglu sa očiju još i da hoće ostali iz Federacije lakše bi se živjelo!!!Pa naravno da sve vodi ka raspadanju države i nezavisnosti Republike Srpske, otkad mi to i govorimo!!!Ionako ovo malo što je još ostalo je čista formalnost!!!
Usvajanje ovog drzavnog budzeta u CETVRTAK jedino i samo ide u korist genocidnoj tvorevini, a to je cilj spirica, unistiti drzavu BIH- u! ZNACI DA AKO SE PROPOZIRANI BUDZET SPIRICA KOJI PREDSTAVLJA GENOCIDNU TVOREVINU NE USVOJI GENOCIDNA TVOREVINA CE DOZIVJETI KOLAPS ! Vidjet cemo KOLIKO SU LAGUMDZIJA, ZLATKO KOMSIC I FAHRUDIN RADONCIC PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE i dali ce GLASATI KO STO BI SVAKI PRAVI BOSANAC URADIO A TO JE PROTIV USVAJANJA BUDZETA KOJI SRPIRIC PRAVI DIREKTNO KO UDAR NA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU i NJENE INSTITUCIJE ! Znaci nece biti uskoro ni plata za funkcionere drzave Bosne i Hercegovine, institucije, kulturu, sport itd! Drzava BiH-e NECE VISE MOCI FUNKCIONISATI sto je PLAN genocidne tvorevine ! A TO BEVANDA JAKO DOBRO ZNA ! Bevanda jesi li i ti dao GU.ZU dodiku i spiricu ?!