Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo se Angela sva najezila....
Opaa Boga mi vidi se da su se Dodikove ambicije povećale... Izgleda da polako izlazi iz okvira RS i ambicije usmjerava na liderstvo cijelog srpskog naroda... jučer je išao da \"iskaže zabrinutost\" stanjem srba u Crnoj Gori, danas se bavi Kosovom i spoljnom politikom, a polako postaje i advokat Srbije u međunarodnim odnosima... koji KARIJERISTA... Zar narod RS-a iz ovoga ne može zaključiti ništa??
Uvijek je bilo, \"Ko drugom jamu kopa, sam se u nju strmopizdi\"! Trebo bi neko na to podsjetiti dodu međeda! Ups. izvinjenje medama.
Zločinac se uvijek vraća na mjesto zločina, staro pravilo.... Izgubljeno zauvijek; CG, Kosovo, Hrvatska, BiH... Nevjerovatna istorija poraza u ratovima i Qrčenja u miru!
Dodik brani srbiju , neko bi rekao Valter .. al jok prvoklasni medzed ( da oproste mede na poredjenju )
BAKA bi reagovao da je CERA u pitanju, KOMA ne smije od COVE a MERKELOVA nije ni mogla spavati osluskujuci sta ce reci DODO
OVAJ SRBSK. GLASNOGOVORNIK JE REKAO ONO ŠTO SU HTELI REĆI ONI PREKO DRINE ALI NISU SMELI.
Bravo Mile care. Nije mi jasno sto ne odes u taj Brisel i sredis ovu situaciju u Evropi, kao sto si i u RS.
Dodik je idealna opcija za nesrbe jer neminovno svojom nepismenošću,arogancijom i urođenom glupoćom vodi srpski narod u propast.Taj hobit svađa srbe sa svim normalnim ljudima u svijetu i to je dobro.Za nesrbe bi najgore bilo da im lider bude neki lukav,pametan,obrazovan te čovjek koji uspostavlja dobre odnose sa drugim državama i narodima.Ovako dok je ovaj pajser na vlasti BiH ima odličnu perspektivu.
E duduku samo ti lupetaj, a Kosovo je nezavisno i to svi vide samo vi agresorsko-genocidni narod ne vidite, cudi me da ste svi slijepi, e vidis kako srbija ostade bez \"matice srbije\" Kosova, tako ce te i vi genocidni narod ostati bez genocidne tvorevine tzv:\"rs\", i nadam se da ce te se jednog dana iseliti u agresorsku srbiju i ostaviti BiH na miru.
Morat cu se i ja ocitovat... ja i Borjana Kristo cemo izdati zajednicko saopcenje :(
Jos jedno skretanje paznje na stavri koje se nas a pogotovo Dodika ne ticu umjesto da se brine o svom narodu i problemima ove drzave kojih ima lista do marsa...
Ovo govno je u Mostaru i naprdiva sa drugim govnetom iz Mostara. Smrdi, smrdi, užasno smrdi. Mostaru treba hitna dezinfekcija, a usput dezinsekcija!
A uskoro ocekujte i moj stav povodom izjava Angle Merkel :\'( OMG
Dodik HAHHAAAAHAHAAHA DODO HAHHAHAHAHAA ON NESTO IZNIO , ZAR ON HAHAHAHHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAH EVO NJEMACKA SVA NA NOGAMA RADI DODIKA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mene je zbog ovog Dodika sramota što sam Srbin....
e moj dodik,koja si ti budala