Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha lijep strah. Eto nek rusija se ne mijesa
Pa care moj u tome i jest najveci problem jedni se pozivaju na ruse drugi na turke.....a zive jedni kraj drugih...zajebi ba to nema od toga hajra...uzdaj se use i u svoje kljuse.....jebo je jeza u ledja i onaj kome rusi i onaj kome turci pomazu.
naumpala mu odmah krkačina,taslačina,tarabljenje..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ti svaki drugi dan pošalješ neku neofašističku ili neonacistiku poruku.....
Ma, jeste da on svaki dan nešto naveze. Nemožeš njega sa 900000 Srba ( toliko ima Florija - mondenski kvart Iatnbulu) i pravu državu ( ne entitet) Tursku. Dodina se nigdje nepika - više ni u Banjaluci, a u svijetu i da se ne govori. Naravno u Srbiji je već postao vrlo dosadna ličnost!
@serbdrinasloboda Gospoda koja su i započela sva ova sranja, i sve moguće ratove izgubili, Republika Kosovo... ;)
Neka neka sanjat cete vi armiu BiH kako dolazi u RS eto vam vase veliko srpske vodje
EVO DA TURCI VIDE KOME DAJU KREDITE :D
Rusi ne salju poruke iz Banja Luke, oni salju specijalce u Banja Luku. :-) Ne cijenim podanustvo ni prema Turskoj niti Rusiji, oboje su okupatori.
E vala mi je drago samo zbog onih balija beskicmenjaka sto su pozurili u subotu lizat guzicu Dodiku kad je prodavao tolerantsku suplju o tome zasto nije drzao govor. E moje glupe, lakovjerne balije, fakat ste glupi ne ko kuraz, vec ko tri kurza.
Ovi sto redovno komentarisu po klix-u trebaju upisat Filozofski. Ako ništa, bar će srat s diplomom.
Jes Davutoglu je izjavio da ce sve cetnike osunetiti i tako rijesiti problem evropskih genocidnih stvorova.. Sad usplahireni potrcite Do-dicku na proteste on ce vas zastititi od strasnog i zlog turcina.. Dobili ste kaznu. Vasa je kazna robovanje Dodiku jer nemate hrabrosti da se suocite sa istinom.
Zasto niko iz SDA ili slicnih politickih opcija nije ovakvu izjavu dao vezanu za citavu drzavu ne samo za odredjen nacionalni korpus.
ovo je bilo ko onaj pijani zeko: "Šta ko je reko? Ja reko!"...
Samo da odgovorim ovim srbočetnicima na portalu , mozete vi brki i 78 miliona Turaka da povucete za osuneceni kuratz ... Ljudi su za vas pojam civilizacije i napredka po svim pitanjima plemena jedna zatucana , da pjeske krenu pregazit ce vas zato se pokrijte usima kao i Dodik kada je Davutoglu govorio bio je kao Beba na tuti , a sutradan podvijena repa u smrdiju zbrisao vojvodi da plače diraju nas Turci a ovaj mu rekao šuti i trpi da nas nebi zguzili opet 500 Godina :-D
Ta izjava je doist bila provokacija ,dali namjerno ili pukim neznanjem nije mi jasno.Dali Turci znaju sta su radili stotinam godina na Balkanu i koliko zla i mrznje su donijeli.Nama je potreban suzivot i saznanje i ucenje jednih od drugih .Dali ce ikad HAga Sofia biti obnovljena i vracena vjernicima ??Licemjerstvo Turske nema kraja.Dali ste vi Turci ili ste mahom islamizirani sloveni koji su najvise stradali od tih istih Turaka.Bas zato sto srbi smatraju i misle a vi potvrdjujute da su to Turske
@Mladjan35 osmanske Dzamije znaci okupatorske i bilie su paljene i unistavane,Ne Dovotoglu ,to su nase Dzamije dio nase zajednicke istorije .Jer ako su Turske ne trebaju nam ovdje
...ipak je bolje za mentore i pomagače imati braću slavenske ruse, nego azijatske zaostale turke! uostalom, svaki pravi bošnjo koji drži do bošnjakluka i osmanlija treba sutra na tv pogledati vojnu paradu u moskvi...! ;))
varas se ta parada je najinteresantnija za sugradjane romskog porjekla, oni se najvise bave skupljanjem sekundarnih sirovina :))))))))
Pa jest bilo malo neprikladno da Davutoglu u sred Banjaluke kaže u biti "ako vas ovi budu dirali opet mi ćemo biti uz vas i prebiti ih". Neprikladno ali isto i smiješno.
Вехабије из калифата на апаратима ! Додик ко за очи да Вас гризе
da si pametan grizao bi tebe a sto se mene tice neka ga jos desetak godina ni peti korpus vas nije toliko sjebao ko on
@pro et contra Јаране па што онда пјените и пустити да нас Додик сјебе ??????? Погледај само број коментара. Било која вијест овдје увјек пребаци преко 200!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Predsjednik RS Dodik je prije svega interesni tip, njega samo interesuje novac i način kako da urnim vremenima zadrži sve te silne milione i nekretnine za sebe i svoju porodicu, a da ne završi kao Senader, ali on je još mudriji od Senadera i spremniji na kompromis prema SAD i EU, iako su njegovi maniri i ponašanje miljama daleko od gospodina Sanadera.Turski premijer mu je održao lekciju, te mu u srcu Banja Luke i RS desetak puta spomenuo oca Bošnjačke nacije rahmetli Predsjednika Izetbegovića.
Ista zastava koja je i srusila Ferhadiju i ostale djamije. A isto tako govori premijer Srbije ali i Hrvatske. Svakako nas bosnjake nazivate Turcima pa sta se onda bunite kada premijer Turske kaze da ce biti uz Bosnjake.
Kako im je lijep Ahmetaga odrzao govor, spomenuo rahmetli prvog predsjednika, utemeljivaca drzavnosti Bosne i Hercegovine. Kako je lijepo rekao da je ostvarena zelja rahmetli predsjednika i da ce BiH biti jedna drzava. A i da imamo 78 miliona prijatelja u Turskoj.