Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hAJDE MILORADE, DAJ MALO IZ PRIVATNE KASE. rs JE BOLJI DIO BiH I POLITIČKI I FINANSIJSKI I NIJE KORUMPIRAN. kAD BI SE Z......! oVO TI JE SDA POSTAVILA ZAMKU. a MOŽDA SDP. A MOŽDA I NIJE. MOŽDA SU HDZ -ovci. ILI JE DAČIĆ ILI PAK VUČIĆ. Pa možda su strani plačenici. Auuu, ti baš imaš neprijatelja!
sve ste opljackali sto se opljackati moze i sad bi da od MMF-a se zaduzi ova jadna drzava vi je svakako tamo u RS-u nepriznajete bolje bi bilo da napustite fotelje i olaksate sebe i narod napaceni.
Pa izadji iz BiH olaksaj sebi i narodu.....mamu ..i lopovsku
Kome god je MMF spas, taj je svom narodu nakacio omcu oko vrata za narednih par generacija...na zalost:(
Ako je MMF spas onda je p...o u čabar i mi i pokoljenja iza nas.
Pa ti hoces entitet , eto ti entitet klosaru ...
Ma da, ne bil' slucajno izasli na vidjelo svi tvoji lopovluci kad se krene da rovi onda kada vise para ne bude bilo. RS nije problem sto je u BIH, vec sto je lopovi vode, samo je narod tamo previse nepismen da to shvati, pa im je lako nacionalizmom ugusiti svaki kriticki razum. Docice valjda i oni pameti jedan dan i shvatice ko im je pravi neprijatelj, pa ih vise ti i takvi necete moci paliti s glupostima kojima se kad ste sami ismijavate.
Ovaj kad je u go.vnima do guse, onda pljuje po federaciji i trazi krivca u svojim greskama. Potrosio sve pare, pa ga sada ni MMF ne moze iscupati. Nije mi samo jasno kako njega SIPA ne uhapsi... kako imaju za Budimira dokaze, tako i za ovog' mora biti. Fakat ispade da je Budimirovo hapsenje cilj nekih politickih namjestaljki kako bi skrenuli paznju sa sebe... mora da se usprotivio nekome, koga je prije gurao...