Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlasnika otpada koji kupi tegove kao staro zeljezo treba objesiti za prvi stub
Nemere Gile, ukrali i stub :), samo na vrbu moze :)
Nazife, imas li alibi
E jebiga Osmane, sta smo dzaba nosili maske kad sad si nam odao imena, aj slagat cemo da smo obojica bili kod Mirjane u Kostajnici na konaku.
Dobro nisam napisao da se prezivas Mujic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj da ih hoce pohvatati i nabiti im tegove u guzicu... Gamad ne razmislja o posledicama radi pisljivih 500-600 maraka... PS.Nek drze otpad u Kalesiji na oku,velike su sanse da tamo pokusaju da proture ovo... Zna se da Federalci prodaju sekundarne sirovine u RS,a ovi nasi tamo...
Neko je natezao zatezne tegove???
"Sve dok se ne izvrše izmjene u Krivičnom zakonu po kojem će ovakve krađe biti tretirane kao diverzija, imaćemo problema sa lopovima koji našu imovinu prodaju u staro željezo"! Sve SAŽETO u ovoj rečenici. Čemu nam služe političari, parlamenti.... da BESKORISNIM i BESKONAČNIM nacional-šovinističkim tenzijama drže narod u latentnom strahu i pokornosti ili da donose adekvatne zakone i stvaraju siguran ambijent. Otkupljivači željeza su posebna priča, svi su bogati i puni kao brod jer preprodaju ukradenu robu počevši od šahti, elektro i željezničkih postrojenja, do skupocjenih mašina i presa koje su pokradene iz nekadašnjih industrijskih postrojenja. Policijski i istražni organi se više osvrću na trivijalne saobraćajne prekršaje i sitan šverc, nego na ORGANIZOVANI, stotine miliona težak kriminal koji se vrti oko tkzv. OTPADA. To nisu otpadi nego se u njima kriju najčešče kradeni materijal i oprema visoke upotrebne vrijednosti.
Ovi bi Robocop-a rastavili i prodali u zeljezo.
Političari i direktori kradu milione, a sirotinja što im ostane mrvica. Ovi sitni lopovi nisu nepoznati kao i oni krupni, ali zar treba kola da se lome na fukari koja jedva preživljava, zato niko nikoga i ne dira.
to se cige malo igrale
Problem je u tome sto dosta radnika na zeljeznici sami kradu zeljezo i kada se dokaze da su isto uradili, ostaju sa upozorenjem na poslu. A zeljezo koje se krade se bez problema prodaje na mnogo otpada, gdje vlasnici otpada samo gledaju na svoju dobit i ne gledaju sta otkupljuju, pa onda sustvo koje ne interesuje zeljeznica, zeljezo niti ista drugo, neka mi nadje neko tekst u novinama da je neko odgovarao (osudjen od strane Suda) za krivicno djelo teska kradja ili kradja.
Ma ja bi ovo sve u zatvor po 10 godina..
Šta djeca znaju šta su zatezni tegovi :D
...da boga ima, naši bi mu žezlo ukrali...
E svaka ti čast. Očito si navikao da plivaš protiv struje, a to je rijetkost. Svaki ti je komentar na mjestu, pa i ovaj.
E DATI DOZVOLU KO U JAMES BONDA !!!!
treba co'eku za teretane