Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad kada si ponovo poceo da radis ostavi nam bar jedan saht u naselju
animator novo radno mjesto...
Ublehe iz SDP-a urade novu sistematizaciju radnih mjesta pocesto. Ostace zabiljezeno da su uveli u nomenaklaturu zanimanje "ovlazivac drveta"
Bolje posao sa bilo kakvim imenom nego nikakav. Posao bez posla i imena je patentirala SDA i tako dovela državu u stanje očaja.
Fakultetski obrazovana omladina sjedi doma ili unosi drva i ugalj i okopava vrtove za 20 KM, a ovaj gospodin koji kladim se nema ni razred škole i koji je do jučer krao šahtove po Tuzli i Lukavcu i na druge načine štetio sistemu danas dobija posao od tog istog sistema. Zašto idem na fakultet onda, zašto plaćam upisninu i ta sranja ako sutra neću imati posao? Zašto nam ne daju posao pod izgovorom da nemamo dovoljno radnog iskustva? PA POBOGU KAKO DA GA IMAMO AKO NAM NIGDJE NE DAJU RADITI BAŠ POD ISTIM IZGOVOROM? KAKO DA IMAMO ISKUSTVA AKO NAM NIGDJE NE DAJU RADITI? Zašto Romi imaju mnoge povlasice koje mi Hrvati/Bošnjaci/Srbi nemamo? Zašto smo prisiljeni da ih tolerišemo (mislim na ove koji džepare, prosjače, kradu željezo i sl, svaka čast izuzecima)? Zašto?
Znaci moramo dobiti medvjeda da bi nas zaposlili...fino Bgm
Ja ne mogu da vjerujem sta sam procito!
Evo i ja bih malo glumio ako ce mi to donijeti posao!!! Danise ima li te gdje????
pa j.... hoću i ja da budem rom da dobijem poso!kako se postaje rom?
ma radit ce mjesec-dva i otkaz...tako to ide kod nas a ovi sto su mu nasli posao ce kao ispasti fini i pokupiti odredjene poene kod naivnih..opet sve preko ledja sirotog mujica
sretno sljakeru ali neki dan sam cuo i drugu stranu citave price. naime jedna od doktorica sa tuzlanske ginekologije je pucala na poziciju nacelnika tz kc-a te je platila gospodinovoj supruzi izvjesnu svotu novca i naravno sredila da se zahvat odradi u doboju ocrnivsi tadasnjeg nacelnika.koliko je ovo sve tacno zaista bih voli da znam.unaprijed zahvalan ;)
uuu jbt, pa moras osvojiti oskara da bi dobio radno mjesto, pufffff kaka nam je drzava ...
SRETNO, majstore !
Cestitam nacelniku Imamovicu sto je odrzao obecanje, a gosp. Nazif ce sigurno ozbiljno shvatiti svoj posao. Covjek je atrakcija sam po sebi, mnogi ga zele upoznati zbog njegove zivotne price, pa zasto to ne iskoristiti :)
Svaka cast za sve nadlezne koji nisu zaboravili ovog covjeka!!
Bravo za osjecaj i svijest Tuzle, bravo za nacelnika Imamovica !
Super :D Cestitamo Nazife :)
Sve čitam da vidim šta će da radi kad animator, wtf :s