Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuuuujj
A... pa rekli su u SDP-u vlast sutra, 03.03. Doduše, nisu rekli koje godine. P.S. Sad mi opet pobrišite komentar, ne znam zašto je neprikladan. Prošli je bio identičan.
DNZ nije izjavila ovo sto se njoj u izvjestaju prepisuje. ovo je sam patka da se vlastiti narod jos moze drzati u zabludi da se odlucno ide ka formiranju vlasti u FBiH. Ovakvim izjavama se kupuje vrijeme, da se narod \"smiri\", u nadi da ce se uskoro moci postici neki \"dogovor\". Dogovora nema niti se naslucuje, a kriza je sve ocitija i svakim danom sve bliza.
dobar je dnz treba i njih ukljuciti
Pokazali ste da se moze i bez vlasti!!! A to je silna usteda na vase ogromne plate nove audije,vozace i tjelohranitelje (sve titici pa ovo nema nigdje) tole obroke i ostale dodatke! Bez vas i vase korupcije drzava bi procvjetala!!
Pa de formirajte tu vlast da se zemlja konacno raspadne manijaci neotesani. Zlaja, tvoja politicka karijera sa ovim sto radis deifinitivno se zavrsava. I treba da odu ljudi poput tebe jer BiH od takvih ima samo jedan izbor-konflikt.
Skime sve SDP veže zastave!!! Sad i sa autonomašima!! cccccc
Lipovaca je u sred Kladuse na sav glas hvalio osudjenika Babu Abdica, pametnom dosta!
Jest ovim mediokritetima dobroooooooooooooo .. 4 godine ce primati plate, pausale, dnevnice itd itd itd itd A NISTA NECE URADITI i prebacivat ce lopticu i uvijek kriviti nekoga drugog . Da hoce medjunarodna zajednica spucat zabranu svima da se bavi politikom ko je god u posljednjih 10 godina na bilo koji nacin obnasao neku funkciju E TAD BI NAM SVIMA BILO BOLJE
svaka čast, konačno da skontaju sta im je raditi!!! eeee koga smo mi izabrali...
treba medjunarodna zajednica krsit ustav BiH i dati Zlaji Lagumdziji poso. Mars!!
jeste se to prepali da cete ostati bez plata?
DOBRO JUTRO KOLUMBO
Dosadili ste i bogu i narodu.
Mudro