Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
salcin otpusten iz orbica, samo se o zataskava, a zna svak. malo se raspitajte koga postavljate.
preko stranke se moze i od grobara akademik napravit
ti si iskompleksirani IDIOT, ti, vjerovatno, jos uvijek prodajes zvake u Orbicu, haha... tu ces i penziju zaraditi... cunga lungo...
a ko je lično promjenio taj statut da bi zaposlio svog brata? ko je mijenjao statu da bi mu brat bio jedan od direktora sa platom od 8000 KM? ima krmeću glavu i zestoko laze. za jednu tv kucu izjavio "ako nisam u stanju zbrinut brata i snahu kako cu se onda brinuti o federaciji?"
@lik5 http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/2664/da_bi_zaposlio_brata_nermin_niksic_promijenio_statut_jp_autoceste.html e sad zbog tih izmjena statuta nije moguće zaposlit stručne ljude na određene pozicije. jednog giganta kao sto su autoceste sdp zrtvovao za nerkinog brata. j*bes milijarde dok sdp-ovce rade :)
@lik5 nije nego tvoj babo nepismeni, koji ni u socijalizmu nije mogao naci posao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@nide veze, sudeci po tvojoj frustraciji, ti jos uvijek prodajes zvake, tu ces i penziju zaradit :)
Ljudi evo da vam ja kazem sta se desava: SDA i HDZ se ne mogu dogovoriti oko Izvrnse direkcije za projektovanje i planiranje, jer je to uz direkcije za financije pripalo HDZu a SDA po svaku cijenu zeli Bucu na poziciji izvrnsog direktora za projektiranje, jer ce tu bit dosta para, a taj izvrsni direktor imenuje rukovodioca sektora koji je taj koji štima tendere kojoj firmi da idu. Eto da znate svi. Klasicna trgovina SDA i HDZ a da bi javnost bila zbunjena okrecu na salcina koji uopste nije spora
Cim se SDA i HDZ dogovore oko Buče i Izvršne direkcije za planiranje i projektovanje bice sve rjeseno za 5 minuta. Trenutno je zapeolo oko toga kao i oko Instituta za medicinsku transfuziologiju. Zato sve stoji.
#FadileOprosti Evot it rezultata rada u zadnjih godinu dana: Gubici elektropriivrede Herceg Bosne 100 miliona KM !!! Dragan Čović je izjavio DA KONAČNO HRVATI ODGOVARAJU ZA SVOJE GOSPODARANJE ! Kome odgovaraju ne znam ali rezultati za samo godinu dana su više ne go zorni ! Eh da je bar onaj Komšić i sad čimbenik pa da se na njega baci anatema i spin http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/28912/sokantni_gubici_elektro_sektora_tri_elektroprivrede_u_bih_napravile_gubitak_od_oko_136_miliona_km.html
Jos im samo fale rekatasi tj. Damir Hadzic, Zlatko Lagumdzija i ostala SDP-ovska svita Adis Sehic vjeciti uhljebas itd
Ja dobre firme jebote.
Naravno da politika postavlja kadrove ,pobjednik dobija sve a poraženi kmeči.Bio bih iznenađen da imenuju stručnjaka na neku funkciju,pa makar i za domara.
Balijska posla. Gdje god upravljaju i rukovode samo vidis manipulacije, pljačku i prevare...i naravno džuma petkom popodne pa pravac kući.
mogul ja
kad je smjestit nekog u fotelju mijenjaju se statuti, zakoni.....privilo je da za neke nema pravila....
Salcin je bio dobar u prodaji tariguza, zvaka, pampers pelena pa sto ne bi i u gradjenju autocesta..
zapravo se nisu mogli dogovoriti oko stimanja statuta. recite otvoreno
prazne police nema fascikli ajahahahahaa
Ajde bogati nek budu obadva direktora.jebo 70-ak hiljada godisnje.