Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u jeste pobrisali komentare, svaka vam cast. pravi rezimski medij. jel to sramota reci da je ambasador ovog sajma propagator nevakcinisanja djece?
Bila, posjetila i zadovoljna.
Svaka čast organizatorima.
I od mene cestitke
Dobro reče ministar, medju ovom djecom su i buduće nade BiH i treba im se pružiti pažnja i sva moguća sredstva da uspiju. Djeca su naše zlato.
djeca se trebaju ukljucivati u sport i kulturu.. To je jako vazno i vlast mora uciniti sve da bude tako. Pozdravljam govor ovog ministra i slazem se sa njim. Trebali bi cesto organizirati ovako nesto.
Ministar kulture i sporta perfektno radi svoj posao.Uradio je za kratak period vise nego neki za 20 godina.
Hmmn pa i nije loše. Uvijek može bolje, ali nije loš.
prelijepo ih je vijdeti ovako vesele, svaka cast organizatoru i ostalima
"... ovogodišnji Sajam otvorili su učenici iz Konjević Polja, koja i ove godine umjesto u svom mjestu, nastavu pohađaju u Novoj Kasabi." 20 godina nakon potpisivanja Daytona.
Nista nije slucajno, sve je politika.