Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od mene imate 1000KM, ne smijemo dozvoliti da se ovo ne izgradi. Veliki pozdrav iz Sarajeva
Pustite li komentare za bajram, jebacu vam mamu usranu novinarsku..
Zavisi sta podrazumijevas pod izdajom.Ne zelim da prosipam neke politicke parole,ali kompletna Hercegovina je u nasim srcima.To je dio nase Domovine.Za vrijeme rata bilo je i previse dobrovoljaca u Sarajevu koji smo htjeli ici nda pomognemo Mostarcima.Politicari su jedno ,a narod je drugo! Opet bih vas zamolio!Obidjite Stolac ,svidjet ce vam se sigurno i probajte pomoci ,a najbolji nacin je kupovina nekretnina.Nisam Stcanin,ali jesam Bosnjak!
broj komentara na ovoj temi u usporedi sa brojem komentara na nekim drugim temama (tipa Iran, Dodik, Turska, Srbija,...) govori nam dovoljno jasno do koje mjere su gradjani BH zainteresirani za zbivanja u Stolcu i cijeloj Hercegovini... Drugim rijecima \" daleko od ociju, daleko od srca\"... HERCEGOVINA JE DAVNO IZDANA!!!
@Mošnjak da ali opet imamo više nego vi prokletih očiju i gladnih usta škutori i vlasi na ostatku teritorije...opet ste gladni i piz.dite i kmečite o nekoj ugroženosti ..
dok s jedne strane opstruiraju izgradnju sahat-kule ustašške vlasti u stocu još uvijke nisu uklonuli krstve sa starog grada kojima zapišavaju svoju teritoriju kao što to radi pseto dižući nogu i piš.ajući uz drvo ili zid
stolac je vec davno izgubljen, i tesko da ce Bosnjaci ikada povratiti premoc u njemu... Sve sto vrijedi i sto je utjecajno je vec odavno u rukama Hrvata... I ne samo Stolac, vec gotovo cijela Hercegovina je vec odavno prepustena Hrvatima,... ljudi se odseljuju i posla je sve manje.... niti je kome bila bitna zadnjih 20-tak godina, a niti ista ukazuje da ce buducnost biti drugacija... zabijanjem glave u zemlju i skromnim akcija onih najupornijih se malo sto mglo i ce se moci postici... sve ukazuje na to da ce vremenom i ovo malo Bosnjaka Hercegovine nestati...
Razumijem nezadovoljstvo većine komentatora maćehinskim, gotovo dvodecenijskim uniženjima koje Bošnjacima priređuje stolačka šovi-hrvatska administracija. Ali, ne razumijem prostački riječnik kojim se pri tome služe. Umjesto da radosnim i primjerenim tonom slavimo čin same obnove spomenika kulture, prevladava negativno iskazivanje nezadovoljstva prema opstrukcionašima. Jjedino važno je bilo obnoviti Stari most a, eto, sada dođe red i na sahat-kulu u Stocu. Divno! I to je jedino što zaslužuje komentar. Pri tome se podsjetite na drevnu poslovicu: \"Psi laju, karavana prolazi!\" Kada kula zablista nad Stocem opstrukcija će otpasti kao krasta sa rane. Stoga, hvalimo obnovu a pustimo opstrukciju da \'laje\' do zadnje ploče na krovu sahat-kule.
BOSNJACI i BOSNJAKINJE!Kupujte nekretnine u Stocu i okolini i pomozite nasoj braci i sestrama!Mediteranska klima,obilje sunca,\"modra\"Bregava,divna hercegovacka carsija,Begovina,Daorson,blizina Nehuma...Nasa braca zive u aparthejdu,katolicka inkvizicija ih ugrozava svakodnevno!NASELJAVAJTE STOLAC!
Bravo i samo naprijed Herzegovci nedaj te nase Bosnjacke tradicije bez obzira koliko to dusmanima smetalo.To su im zadnji trzaji.Stolac je stari Bosnjacki grad.Samo tegbir i smjelo naprijed.
@Mosnjak . Jel ono kod tebe curi sperma iz usta kad susretnes Bosnjaka?
STOLAC I MOSTAR SU KLJUCNI GRADOVI ZA OPSTANAK BOSNEI HERCEGOVINE. ZATO ULAZIMO I POMAZIMO IH STO VISE...NE BUDIMO SEBICNI...
BO.ŠNJACI STOCA BUDITE BUDNI I OPREZNI, OVI NASELJENI HRV.ATI STOCA CE JOS VISE RISATI , GALAMITI , PALITI I ERCEG BOSNATI SADA....
svaka cast za sa x za ovo, samo nek se gradi, a dusmani mogu slobodnu u eu (hrvatsku)
Svaka čast za ovo.Vidim da na popisu donatora ima dosta hrvata i Srba koji su izdvojili značajna sredstva za obnovu.Tako se gradi BiH.
Ni iz kakve ja Švedske nijesam Bogu hvala,jest da nemam trenutno posla i da sam planiro na par mjeseci do Slovenije al eto mene nama ha zarati nesekiraj se ti štakoru.Iz Stoca sam ti ja burazeru moj i ako treba dogovorit ćemo se da se nadjemo na kahvi samo reci gdje zelis i kad menit o nije nikakav problem pa da ti ovo sve sto sam napiso kazem u facu.
Jes\' mi drago što sam ost\'o, na ovih 24 posto