Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća diskirminacija, od strane prosvjetnih radnika i druge djece, u danasnjim skolama je po imovinskom statusu roditelja!!! Ali narvno to nije zanimljivo ovim organizacijama...
Mislim da je bezrazložno kritikovati JEDINU emisiju u Bosni i Hercegovini koja se bavi problemom maloljetničkog prijestupništva. Lijepo bi bilo da imamo više ovakvih emisija pa da onda imamo bar šta kritikovati. Bilo bi pametnije uključiti se u ovakve projekte i raditi na njima, nego uprazno kritikovati !!!! Lijep pozdrav svima! :)
mene svi terorišu u školi
Prilog nije los, dobro zamišljen, al treba se jače raditi na ovakvim stvarima
I mene su uvijek diskriminirali zbog izgleda a danas se na ulici za mnom okrecu,okrece se kolo srece!
Ne razumijem cime ovaj prilog potkrepljuje trvdnju o diskriminaciji. Pricom o istorijskoj sekciji!?!? Diskriminacije ima sigurno, ali je nazalost ovaj prilog tako jaaaako lose obradio.
U mojoj školi, profesor je gotivio djecu tek onako. Nije bilo radi vjerskih, imovisnikih, rasnih ili religijskih razloga, već čisto jer mu se tako ćefnulo i jer mu se jedan učenik više dopao od drugog. Ali u školama najviše mrzim princip \"pedagogije\" kad se učeniku na 1 ne može dati 5. Pa B.ože Dragi, svako može sjesti i naučiti i popraviti ocjenu. Cccc.
Došlo je vrijeme usvajanja budžeta pa se razni NVO paraziti javljaju da ugrabe svoj dio kolača...Trebali bi ste i vi organizovati neki performans pred katedralom sa pdojelom letaka- to je najefikasnije...
Sprijecavati DISKRIMINACIJA ???? To ce se desiti kad ljudi prestanu davati MITO takvima !
Za marsala Tita junackoga sina...
moje dijete ka.ra koga stigne! neki dan kaze spuzvu kar.no napalila ga! sta ih uce ovi nastavnici?