Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema carobnog stapica. Potreban je rad i rad, od skolskih uzrasta, takmicenja i td. Osim toga nekakve divlje skole sporta pokupise pare iz budgeta a klubovi sa tradicijom ne mo gu poslat djecu na drzavna takmicenja.
Stranka za " FINU I UGLAĐENU GOSPODU ", nažalost bez ikakvog osječaja za realnost i neminovnu Dejtonsku kombinatoriku. Naš Denis alijas Muhamed bi vrlo brzo ime mogao promjeniti u Tvrtko, zbog tvrdoče u stavovima i nepokolebljivoj svjesti i odlučnosti dase samo sa tvrdim ide lakše u EU integracije, ovo sa klubovima i sportom je tek početak, jer bez znoja i mišiča nema akcije, a naravno ni erakcije uvaženi sarajevski doktore Graciću.
Kuća se gradi od temelja i podruma. Podrume treba očistiti od gamadi - onda štititi krovove i fasade - Muhamede!
Sport je zabavna grana ekonomije...
Kakvo spasavanje sa budzetskim parama Firma ko i svaka druga
Pa to i govori, procitaj clanak pa onda komentarisi.
Klasika! Državo zaduži se, a "ja" ću da rasporedjujem.