Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehe,pozdravljam vas sa daleke Romanije....
Ja bih i Tudjmanove kosti u Haag prenio!
Kada ce se Alija naci u Hagu... ili ce mozda prije toga proraditi SVILEN GAJTAN????
nije kriv za genocid...
winetou=lloyd
moze. ocemol se ti i ja organizovat, ili si planiro da to neko drugi uradi?
Karadzica uhapsiti isto onako kao sto su u Iraku nekog generala.Grupa Bosnjaka se organizovati i kidnapovati njegovu zenu ili sina i prijetiti njihovim ibistvom...Naravno ako je Karazicu stalo do porodice.
Ma jebo njega,nek truhne u zatvoru,mnogi ce se izvuci,ali nek se zna da i na ovom svijetu postoji barem mrva pravde... e za tu mrvu je praaavo zasluzna Gospodja Karla del Ponte... thank you Mrs Ponte! Kontali su ,nije to nista,pobicemo balije, e sad nek crtaju recke na zatvorskim zidovima... djavo dolazi po svoje... takav mu pos'o jarane... ha ja...
razdrmase cetnike! samo tako!
Malo!