Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo sto oni pricaju je predizborni pamflet bilo koje stranke...
A ne treba ni napominjati da ce ove "demokrate" djelovati samo u gradovima gdje su Bosnjaci vecinsko stanovnistvo,
Raso=Fahro Pa vidi šta SDA uradi bošnjacima u tim istim gradovima "EKONOMSKI GENOCID!"
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
E moj Komsicu,zamazujes oci javnosti,jesi glup ali si za 20 godina ipak mogao da skontas,da se u ovakom ustrojstvu drzave,u kojem nekada napredak drzave koce oni iz RSa,nekada oni iz Herceg Bosne,ali vrlo cesto i kriminalni talibani iz SDA(i stranaka proizaslih iz SDA),toga puno ne moze napraviti.Ali vidimo da si u zadnje vrijeme sklopio pakt Sa desnicarskim kriminalnim opcijama,pa im mozda i pomognes da nas uniste do kraja.
Na vlasti su SDP i SBB, a znamo mi dobro sta se radilo zadnje 4 god. a isto tako znamo ko stoji iza ovih protesta, jer sve je ovo providno da su samo Bosnjaci "gladni" dok su ostali narodi u istoj ovoj drzavi zadovoljni, zar nije malo providna cetnicka politika koja se Bosnjacima servira preko SDP i SBB, razmisli te malo, i pitaj te nekog genocidasa kolika je kod njih penzija ili plata, losije zive nego Bosnjaci ali ne pada im na pamet da ruse i da pale,
nije istina! ekonomski razvoj ne moze niko stopirati nije moguce da ce dodik da pusti vukove na stata krava, ovaca i koza, niti da ce dodik gaziti njive pšenice i kukuruza! nece dodik i nacionalisti gasiti struju i pustati prljavu vodu, niti ce ovi iz RS-a da kvare firme u Federaciji :) uz to, veliki blek, vidim spin majstor si pa si u srži svog posta rekao da glasamo za nacionalne stranke jer nema veze kako je bitno je da nas NASI kradu ikakve je to komsic paktove sklopio? to ti vidio i znas je li? smijesno i zalosno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sorry, off-topic: HAJDE DA POMOGNEMO LJUDIMA: http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/samotni-zivot-izbjeglicke-porodice-sulejmanovic-u-selu-brgule/140401073#2 SVAKA CAST NA PONUDI "bas me briga" - VIDI DOLE u komentarima! Mozda Klixovci da vide ko poznaje sljedece ljude: "Autorica teksta je MINELA JAŠAR, fotografije su djelo SANJA VRZIĆ, a video AJDIN KAMBER." na f/b ili nekako ih kontaktirati. Ako su nosioci projekta, valjda su voljni i podrzati takav prijedlog i ponovo kontaktirati tu porodicu. Ipak, svaki projekat se finansira odnekud, ako nista... A, to je nekih 1 do 1 1/2h od Sarajeva...
Sorry, off-topic: HAJDE DA POMOGNEMO LJUDIMA: http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/samotni-zivot-izbjeglicke-porodice-sulejmanovic-u-selu-brgule/140401073#2 SVAKA CAST NA PONUDI "bas me briga" - VIDI DOLE u komentarima! Mozda Klixovci da vide ko poznaje sljedece ljude: "Autorica teksta je MINELA JAŠAR, fotografije su djelo SANJA VRZIĆ, a video AJDIN KAMBER." na f/b ili nekako ih kontaktirati. Ako su nosioci projekta, valjda su voljni i podrzati takav prijedlog i ponovo kontaktirati tu porodicu. Ipak, svaki projekat se finansira odnekud, ako nista... A, to je nekih 1 do 1 1/2h od Sarajeva...
više mi liče na pogrebno društvo nego na neku ozbiljnu stranku
DF mora preuzeti dio odgovornosti za stanje u Kantonu Sarajevu, jer su dio vlasti u ovom kantonu. A ovo za oporavak i razvoj da oni imaju rjesenje sumnjam, to je samo papir prepisan iz druge neke stranke!
Na svakom skupu DF-a malo je ljudi, a prica o 100 000 glasova i vise, je cista propaganda zapada, 300 000 glasova koje je Komso osvojio bio je deal SDA-SDP-a. To vise K. nece moci ponoviti. Stranci ce da placu nakon izbora..Uzalud potrosene pare MZ za zastave, bilborde i kancelarije..
Propaganda zapada, oj bože dragi. Pa kakav si ti kreten. Deal? ja sam bio propatrač na izborima, i znam šta je koja stranka radila i kako su se krali glasovi, i listići koji su bili za Sdp su bili križani i time prevljeni navežećim.
Kukaju kako su svi isti i kad dođe nova stranka onda je popljuju, pogotovo ovi plaćenici iz drugih stranaka koji prosipaju ovdje gluposti a te njihove stranke nas unazadile 50godina. Kako god bilo, gore ne može biti od ovog što je sad.
Većina ovih što komentarišu nisu ni pročitali tekst, tako je da je iluzorno s njima raspravljat kad niko ne spominje šta eventualno valja ili ne valja tu.
Teme o ekonomiji moraju postati srž predizborne kampanje i političkog djelovanja. Sa neznalicama na vlasti smo sve siromašniji i siromašniji a oni sve uticajniji i uticajniji.
Zanimljivo koliko je plaćenika iz drugih stranaka krenulo da popljuje jednu pozitivnu vijest. Za ovaj potez DF sigurno dobija dosta na popularnosti kod ljudi koji znaju da razmišljaju svojom glavom! Dosta je ljudima vise price o opasnosti od trećeg entiteta, otcjepljenja RS, ukidanja RS, Sejdic-Finci i slicno.
@iazocose: Ti kažeš "dosta je više šuplji", pa ko je do sada pričao šuplje i doveo nas do ovakvog stanja? Hajde eto reci mi ko je to dobar od političara, i ko je to nešto uradio dobro za BIH? Eto sad ti smeta Komšić jer kao razbija Bošnjački narod na grupice, pa bošnjački narod je već 20 i više godina izrazbijan, izudaran, kao da će ga sad Komšić preko noći razbiti.
@izacose: Ma placenik si ti i te kako!!! Sad sam gledao tvoje komentare, pa sve i jedan komentar je samo da branis SDA a pljujes sve ostale!
Odlično, priča se o ekonomiji a ne ko je počeo rat i ko koga ugrožava. Ako ništa barem da se promjene face, od ovih sad mi se riga. Ko glasa za stare stranke koje u do sad bile na vlasti bolje i ne zaslužuje. Samo nemoj poslije da kuka kako ništa ne valja.
komsic + odbaceni otpadci drugih stranaka = DF
Mislio sam da ce Komsicev nastup na politickoj sceni biti potpuno drugaciji, ali sam se prevario... stopio se sa ostalima.... nista ovo
Osudjeni na zivot u paklu . Niko ovdje nema osjecaj za drustvo .
Zeljko Komsic je dvadeset godina na grbaci naroda i poreznih obveznika kroz razlicite budete, a prodaje maglu i iznosi demagoske parole i fraze o novim licima i politici. Zeljko je blefer, alo los i providan.
Željko Komšić je na jednoj starni, a na drugom tasu vage je čitava politička oligarhija sa desetinama hiljada uhljebljenih njihovih članova porodica i dupelizaca.
Gdje su ta mlada lica Zeljko !! Kad vidim hanku vajzovic zeludac mi se okrene,ranibos odma trazim i casu vode....
raspitaj se malo i edukuj sta su mladi ljudi
Vrijeme je za novu politiku!